Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

23:14, 9. 12. 2013.

| Politika

Niški SNS podržao Vučića

Autor:B.G.Izvor:Južne vesti
sns-nis.jpg

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Nišu večeras je, na vanrednoj sednici, jednoglasno podržao kandidaturu Aleksandra Vučića za predsednika stranke, istovremeno najoštrije kritikujući "isput Vladimira Cvijana".

U saopštenju dostavljenom medijima oko 21h, navodi se da Gradski odbor SNS-a u Nišu daje "jednoglasnu i apsolutnu podršku" Aleksandru Vučiću i traži od njega "da istraje u svojoj borbi, jer Srbija nema alternativu".

Niški naprednjaci navode da "članovi Srpske napredne stranke nisu iznenađeni današnjim istupanjem člana predsedništva i narodnog poslanika Vladimira Cvijana", jer je, kako su naveli, predsednik stranke Aleksandar Vučić "još pre nekoliko meseci najavio spregu političkih lobija i moćnih i najbogatijih tajkuna u Srbiji.

- Ono što nas je ipak zaprepastilo je da se ta sprega i veza politike i novca otkrije ovako drsko, menjajući teze i proglašavajući sopstveni interes za interes građana Srbije - piše u saopštenju.

Naprednjaci su, kako se navodi u saopštenju, prezadovoljni radom stranke do sada.

- Aleksandar Vučić i SNS su poveli Srbiju u budućnost o kakvoj do pre nekoliko meseci ni najveći optimisti i najveće patriote nisu mogle ni da sanjaju: Srbiju bez kriminala, Srbiju bez političke moći tajkuna, bez korupcije, Srbiju sa mnogo zaintersovanih investitiora, Srbiju u Evrospkoj uniji - doslovce piše.


Vučića podržao i SNS Pantelej

Jednoglasnu podršku Aleksandru Vučiću dali su i članovi Opštinskog odbora Pantelej-Niš, potvrđeno je Južnim vestima.

- Osuđujemo postupanje pojedinih članova vrha stranke, koji su tu očigledno samo zarad ličnih interesa i protiv stranke u kojoj su trenutno - rekao je predsednik Odbora Bratimir Vasiljević.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • tmujo

    10:11 // 12. 12. 2013.

    bolje da svako pomalo pocisti u svom dvoristu nego sto mu salju poruke podrske.Onaj ko se bori protiv korupcije pise prijave a vi gospodo zadovoljavate formu samo na ovaj kvaran nacin,zato je Nis ovde

  • Andol!

    17:21 // 11. 12. 2013.

    Postujem Cvijanovo znanje prava, rad i delo, al to ne znaci da je i dobar politicar. Ne vidim gde su mediji uopste nasli prostora da smenjuju Vucica sa cela stranke.

  • Zoran Jovic

    12:36 // 11. 12. 2013.

    Svaka cast coveku kakav je g Vucic ali on mora da se otarasi ovi
    lizod... kao ma primer g Vasiljevic je oni daju podrsku samo iz licne koristi jer samo tako mogu da prikriju svoju nesposobnost.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: