Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:35, 27. 11. 2017.

| Politika

Niški SNS smenjuje Banđura sa mesta zamenika gradonačelnika?

Autor:M. Z.Izvor:Južne vesti
Miloš Banđur
Neizvesna politička sudbina Banđura; Foto: JV/P. B.

Dok poverenik SNS u Nišu Zvezdan Milovanović negira da će se na narednoj sednici Gradskog odbora te stranke raspravljati o političkoj sudbini zamenika gradonačelnika, Miloš Banđur kaže da je njegovim saradnicima potvrđeno da je upravo on tema pod tačkom “disciplinska odgovornost”.

Ova goruća tema niških naprednjaka trebalo je da bude diskutovana na sednici gradskog vrha SNS u utorak 28. novembra, ali je prema informacijama iz samog vrha niške vladajuće stranke, pomerena za nekoliko dana zbog odsustva gradonačelnika Darka Bulatovića, koji želi da bude prisutan kada se bude odlučivalo o njegovom zameniku.

Zamenik gradonačelnika Miloš Banđur kaže da ne zna razlog zašto bi uopšte snosio bilo kakvu disciplinsku odgovornost u stranci, ali da nije optimista po pitanju svoje političke sudbine.

Procedura za isključenje iz stranke je duga po Statutu, pa ja očekujem da će pre tražiti moju smenu sa funkcije zamenika gradonačelnika - kaže Banđur.

Šef niškog SNS Zvezdan Milovanović nije želeo da potvrdi da će “slučaj Banđur” biti tačka dnevnog reda sednice gradske vrhuške naprednjaka, već da su u pitanju “uobičajene stranačke aktivnosti”.

Podsetimo, Miloš Banđur već je, pre mesec i po dana, dobio "žuti karton" pred isključenje iz SNS, a poverenik Milovanović je tada tvrdio da je razlog zašto je Banđur pred izlaznim vratima stranke - zato što krši stranačku disciplinu. Zameniku gradonačelnika Milošu Banđuru izgoreo je auto pre 10 dana, on je tvrdio da sumnja da mu je požar podmetnut zbog njegovih izjava o izboru niških direktora, a gradonačelnik Bulatović je zatražio policijsku zaštitu za svog zamenika.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Simex

    20:49 // 28. 11. 2017.

    Jedan od malobrojnih koji zeli dobro gradu i neko ko je nesto pozitivno uradio ovde, puna podrska Milosu

  • Nemanja M

    18:11 // 28. 11. 2017.

    Drzi se Milose, Nislije su uz tebe!

  • Ljubica Nis

    14:56 // 28. 11. 2017.

    Koliko sam mogla da primetim za ovih nekoliko godina jedini koji je pismeniji i strucniji od vecine iz vladajuce partije je upravo Bandjur. Sasvim je logicno da im takav covek ne treba i jednostavno smeta. Cudi me da je i ovoliko izdrzao medju ovim "strucnjacima".

    • lotos

      15:39 // 28. 11. 2017.

      Pa neka se bavi svojim zanimanjem.Imaju Nislije jos pismenije i nestranacki orjentisane.Mogao je da bude i gradonacelnik tamo,odakle je dosao.

    • pitam te

      15:52 // 28. 11. 2017.

      Ljubice,pa sto onda nije ostao tamo oadkle je dosao,da tako strucan i pismen pomogne onom narodu? Sto pliticku karijeru nije gradio tamo?

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: