Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:43, 21. 5. 2018.

| Politika

Niški SNS tvrdi da Skupština ne zaseda jer se popravlja klima

Autor:M. ZirojevićIzvor:Južne vesti
Skupština Grada Niša
Prazne stolice čekaju odbornike; Foto: JV

Datum sednice gradskog parlamenta na kojoj odbornici treba da odluče da li poklanjaju niški Aerodrom "Konstantin Veliki" Državi i dalje “visi o koncu”, a za sve je kriva popravka klima uređaja, tvrdi poverenik Srpske napredne stranke u Nišu Zvezdan Milovanović. Predsednik Skupštine grada Rade Rajković, po funkciji nadležan za ovo pitanje, nije bio dostupan da objasni javnosti šta se čeka.

Famozna popravka klime u skupštinskoj sali, kako su ranije rekli u niškom parlamentu, uskoro će ući u drugi mesec. Iako, kako sam kaže, nedovoljno upućen, šef niških naprednjaka Zvezdan Milovanović, u emisiji "Između redova" TV Belami, nudi objašnjenje zašto je skupština “paralisana”.

Krenulo se u ozbiljno sređivanje skupštinske sale i kad to bude završeno sednica će biti održana. Ozbiljni radovi, od klimatizacije, ide letnje vreme i treba obezbediti uslove odbornicima za to letnje vreme - rekao je doslovce Milovanović.

Iako ove “klimatske promene” dugo traju, a opozicija tvrdi da vlast odugovlači, jer nema većinu ni u parlamentu ni među građanima, Zvezdan Milovanović tvrdi da je “pitanje dana” kada će biti zakazana sednica.

Klimatizacija je osnovna, a onda kad otvoriš klimatizaciju verovatno se otvori neki drugi posao - rekao je Milovanović.

O kakvim poslovima se radi i zbog čega sve to tako dugo traje, novinari Južnih vesti nisu uspeli da saznaju, jer šef gradskog parlamenta Rade Rajković ne odgovara na pozive.

Inače, samo tokom maja održane su 3 sednice Gradskog veća, na kojoj su donošene važne odluke za Grad, pa one treba da se verifikuju u Skupštini grada. Ipak, sednica sa tačkom - poklanjanje aerodroma, ali i sa ostalim, i dalje čeka svoj datum.

Podsetimo, prvo objašnjenje iz Skupštine, pre mesec dana, bilo je da se klima prevodi sa zimskog na letnji režim. Zbog toga je, kako su naveli i otkazana “otvorena” sednica Skupštine koju je sazvala opozicija. Prvi put zakazana za 10. april, "aerodromska" sednica je otkazana, a nije poznat datum kada će biti konačno održana.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • GO

    22:48 // 21. 5. 2018.

    Cekaju vreme godisnjih odmora da se isprazni grad, da mogu izdajice na miru da zasedaju. Dok je vreme skole nece sednice sigurno biti.

  • Aperkat

    18:51 // 21. 5. 2018.

    Sta mislite,da li bi ovakvu izjavu dao sef vladajuce partije u Berlinu,,Parizu,Atini,Madridu,Rimu...
    No,tamo gde je narod sisao vesla i gde mu je prozor u svet Pink,Grand,Happy i niski ulizivacki mediji,nista nije cudno,naprotiv!
    Mogao je da se pozove na polenske alergije,menstruacije,uticaj gama zraka,podzemne vode i proslo bi!

  • Vjuer

    18:41 // 21. 5. 2018.

    Klimu koje marke montiraju? Kopernikus?
    Drugo pitanje: ko vrši radove?

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Dele prvo mesto sa Katastar.

Danilo Nenezić Čitalac

Tekst: Nišu nagrada za najbolju gradsku upravu u oblasti efikasnosti i delotvornosti [anketa]

Pronađite nas na: