Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:20, 19. 7. 2023.

| Politika

Niški odbor Narodne zvanično podržao Aleksića za predsednika stranke

Autor:Sonja VidojkovićIzvor:Južne vesti
miroslav aleksic
Podržali Aleksića u kandidaturi za predsednika; foto: Jelena Mišić

Gradski odbor Narodne stranke u Nišu zvanično je pružio podršku Miroslavu Aleksiću u kandidaturi za predsednika te stranke. Kako navode, smatraju da je on opravdao epitet najpopularnijeg i najhrabrijeg političara u Srbiji i da apsolutno ima kapacitet da preuzme rukovođenje stranke.

tribina, narodna stranka Skupština stranke 22. oktobra; foto: S. V. Sa 14 člasova za i 3 protiv, članovi Gradskog odbora doneli su odluku o apsolutnoj podršci Miroslavu Aleksiću u kandidturi za predsednika Narodne stranke, koji će biti izabran na redovnoj skupštini stranke 22. oktobra.

Gradski odbor Niš smatra da je Miroslav Aleksić svojim dosadašnjim opozicionim radom i aktivnostima kako na organizaciji stranke tako i kao šef poslaničkog kluba Narodne Stranke u Skupštini Srbije opravdao epitet najpopularnijeg i najhrabrijeg političara u Srbiji i da apsolutno ima kapacitet da preuzme rukovođenje stranke - saopštili su.

Navode da se tako niški ogranak stranke pridružio većini gradskih i opštinskih odbora u Srbiji koji su dali podršku potpredsedniku i doskorašnjem predsedniku izvršnog odbora Narodne stranke Miroslavu Aleksiću.

Podestimo, predsedništvo Narodne stranke, na čelu sa Vukom Jeremićem, u subotu, 15. jula izabralo je novi Izvršni odbor, sa čijeg je čela smenjen Miroslav Aleksić. Predsednik niškog Gradskog odbora Narodne stranke Đorđe Stanković, rekao je da je Jeremić iskoristio mogućnost koje mu Statut daje kao predsedniku da smeni ljude smatra nepodobnim.

Krajem prošlog meseca pojavile su se informacije da je većina odbora u Narodnoj stranci za to da umesto Vuka Jeremića predsednik bude Miroslav Aleksić i da je među njima i niški Odbor, što su sada zvanično potvrdili.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Bivši član

    21:40 // 20. 7. 2023.

    Ajde što je mladi "lider", ponesen svojim visokim uzletom, zabio nož u leđa čoveku koji je politički uzdigao njega i njegovu svastiku. Frapira broj članova Gradskog odbora, koji pokazuje da je stranka bila mnogo jača i brojnija 2017. godine, kada je Stefan Jovanović počeo da je opravlja, menjajući ljude od integriteta svojim drugarima - koji su ga odmah prodali.
    Ala je opravio, svaka mu čast!

  • Mili

    00:37 // 20. 7. 2023.

    Ne bih nikada glasala za Jeremića,nikada...Aleksić je nešto drugo,i čini mi se mozda da je sve to neka igrica,stari šef-novi šef???

  • Zoki

    23:05 // 19. 7. 2023.

    Miki opravio Trstenik pa ce i Nis

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: