Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

08:03, 17. 6. 2020.

Niški poslanici prema istraživanju "CINS-a" koštali 67 miliona dinara, u vrhu liste Svrljižanin Miletić

skupćina Poslanici ukupno koštali preko 1,4 milijarde dinara; Foto: arhiva JV

Osamnaest niških poslanika u Narodnoj Skupštini Srbije za protekle 4 godine koštali su građane bezmalo 67 miliona dinara, pokazuje istraživanje novinara Centra za istraživačko novinarstvo (CINS). Od 402 poslanika koja su imala mandat u proteklom izbornom ciklusu, na 6. mestu CINS-ove liste nalazi se predsednik Ujedinjene seljačke stranke Milija Miletić koji je koštao građane 9,1 milion dinara.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • Čudesni dribling

    08:06 // 17. 6. 2020.

    Najviše para je izdvojeno za budućnost Srbije, pripadnika PUPS-a!

    • radivoje milenlović

      11:07 // 17. 6. 2020.

      Ne može čovek da stigne od funkcija-predsednik, predsednik, predsednik, podpredsednik. Parlament mu nije od interesa. A to što se ne javlja- uhlebio se, a nema ni naređenje da se javlja. On u Parlamentu nikog, do sebe, ne zastupa, niti predstavlja. Dokazano! Da ga je sramota!

  • MilosNis

    08:31 // 17. 6. 2020.

    Gospode Boze kakve trutove i nesposobnjakovice placamo a za gladnu decu saljemo sms-ove?! BOJKOT bilo kakvih izbora dokle god se ne kandiduju neki ljudi koji 40 godina nisu bili na politickoj sceni!

  • Aleksandar

    11:20 // 17. 6. 2020.

    Tako narode pa požuri sad u nedelju da glasaš da im puniš džepove da mogu da se razbacuju tuđim parama dok mi normalni građani radimo za minimalac.To može samo u Srbiji zemlji čuda i niko se ne buni očigledno nam je sve potaman.Glasajte za njihovu decu!

    • LudiMilojko

      13:13 // 17. 6. 2020.

      Smesno je da sad ovog lika razvlace po novinama.Sta sa drugima ili Velikog Vodju?Kad on uzme koristi avion da leti ili kola?Gorivo tocenje aviona kosta 70-80.000 evra jedno punjenje.Pa ono nekoliko puta godisnje kad ga vozijaku sa helikopter isto gorivo skupo.Kad neko drugi baca pare niz WC solju na gluposti zbog luksuz niko ni da zucne.Bitno sad za lika sa sela ko nece da slusa Beograd....

  • Pera

    11:08 // 17. 6. 2020.

    Takve parazite jedino se mogu iskoreniti kada narod lično bira nekog poslanika koji će zastupati njihove interese u Skupštini RS. A to stranke nikada neće dozvoliti jer onda ne mogu da udome svoje polupismene kalemare.

  • beograđani se lepo zezaju

    12:10 // 17. 6. 2020.

    Nikako da sračunaju, u skladu sa brojem stanovnika, koliko svaki veći grad treba da da poslanika, a koliko poslanika treba da ima svaki region. Onaj nišlija koga ne biram na direktnim izborima nije moj predstavnik, nego beogradski predstavnik koji neće smeti nikada da pita gde ponire niški novac. Poslanik koji na zvonce glasa je šamar koji nam servira SNS, nikako ne i naš predstavnik.

  • Nišlija

    08:42 // 17. 6. 2020.

    Od takvih ljudi,ništa me ne iznenađuje ali me Ćirić totalno razočarao.

  • Jovan

    17:39 // 17. 6. 2020.

    Mi smo jos veca goveda, kada trpimo ovakuv stoku.

  • Filozof

    19:54 // 17. 6. 2020.

    Ne traba izostaviti jos jednog patriotu iz Niske price odnosno Rasimovog SDPS-a, naime Predrag Jelenkivic je kostao drzavu samo 6.063.966,95 din. Zamislite samo koliko Vam je meseci rada potrebno za ovu sumu ... Ako se odlucite za izlazak na Izbore pomislite samo da ce najmanje toliko kostati sve nas B. Vasiljevic, pravnica Objedinjene Naplate Sanja Jefic poznata preletacica i drugi ...

  • Mara

    10:53 // 17. 6. 2020.

    To sve mi sugrađani od ma da platimo njihove sednice .Jadni mi

    • Marina Tetka

      11:22 // 17. 6. 2020.

      Maro, dete, neko zvoni na interfon. Idi vidi ko je to.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: