Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:08, 13. 12. 2018.

| Politika

Niškom SNS pristupilo 1.500 građana, većinom penzionera

Autor:M. ZirojevićIzvor:Južne vesti
sns učlanjenje
Šire se naprednjaci; Foto: M.Z/J.V.

Nazivajući sebe snagom i budućnošću Srbije, 1.000 članova Udruženja penzionera Grada Niša postali su članovi Srpske napredne stranke, zajedno sa 500 članova udruženja građana. Niški penzioneri odlučili su, kažu, da pristupe SNS jer je smanjenje penzija dalo fantastične rezultate.

Vladajuća stranka u Nišu koja broji 25.000 članova, ovim masovnim učlanjenjem postala je bogatija za još 1.500 ljudi.

U ime 5 opštinskih organizacija Udruženja penzionera Grada Niša predsednik ove grupacije Vlastimir Gocić naveo je da je izbor Aleksandra Vučića bio ispravan za Srbiju.

Svesni smo bili, bilo je dosta napada posle uvođenja privremenih mera. Nepopularne, ali rezultat je fantastičan. Jeste bilo umanjenja penzije, jeste zagovarano povedimo penzionere u kontraakciju - obećajmo penzionerima i 50% veću penziju, svi će to prihvatiti, svi će nam se pridružiti. Na njihovu žalost, mi smo procenili da će predložena mera dati očekivane rezultate - kaže Gocić.

I Srđan Stojanović ispred Udruženja građana kaže da s osmehom pristupaju naprednjacima.

Ko igra velike utakmice, on i napravi po neku grešku. Ali, nama nije cilj saplitanje, kao što neki rade, nego unapređenje te igre. Zato se nalazimo ovde među ljudima koji žele unapređenje, koji žele promene, da se napravi nešto novo u odnosu na zadnje godine kada se Srbija rušila i rasturala. Da krenemo jednim novim pravcem i u tom novom pravcu dajemo punu podršku gradskom odboru SNS i predsedniku Vučiću - kaže Stojanović.

Poverenik SNS u Nišu Zvezdan Milovanović naveo je da je SNS najveća i najjača politička organizacija jugoistočne Evrope.

Ne samo da su penzioneri učestvovali i izgradili ovo što imamo nego su sada stali i da odbrane ovo što imamo i da spasimo ono što smo izgubili ovih desetak godina lopovskog rada. Zaista se previše kralo tako da je mnogo malo i ostalo jadnoj i napaćenoj Srbiji - rekao je Milovanović.

Podsetimo, ovom masovnom pristupu naprednjacima prethodio je kolektivni ulazak u SNS članova Jedinstvene Srbije u Nišu, kao i gadžinhanskog DSS.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Aca Jovanović

    13:53 // 18. 12. 2018.

    Šta reći, osim: jad, beda, tuga, čemer...

  • BATA

    22:31 // 15. 12. 2018.

    Čarls Menson i penzioneri je novi srpski horor u režiji vaskrlog Hičkoka kao nastavak njegovog filma "Ptice"ali gde postoji samo jedna ptica,ČAVKA.U prevodu,da li čavke piju mozak a ove jeseni ih baš ima u našem gradu.

  • Vera

    13:47 // 15. 12. 2018.

    Oni su naša budućnost! “Mladost ne razume starost!” a obrnuto - i ne treba, pa oni su najpametniji, najsebičnija generacija, uživali u vreme socijalizma, a sada bi svojoj dec8 i unucima da sole pamet kako se živi. Nisu svi penzioneri takvi, ali iz mog iskustva - bogami većina. Imam 50 godina, studirala u vreme inflacije, poradjala se u vreme bombardovanja, i ceo život živim u krizi.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Dele prvo mesto sa Katastar.

Danilo Nenezić Čitalac

Tekst: Nišu nagrada za najbolju gradsku upravu u oblasti efikasnosti i delotvornosti [anketa]

Pronađite nas na: