Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:40, 15. 6. 2020.

"Nišlije na poslaničkim listama loše kotirane, još jedan razlog za bojkot"

narodna stranka niš Narodna za bojkot; Foto: JV arhiva

Na poslaničkoj listi SNS prvi Nišlija je tek na 60. mestu, kod SPS-a na 33, a kod UDS-a na 53. mestu. Zbog toga u Narodnoj stranci kažu da to samo pokazuje odnos režima, ali i ostalih stranaka prema Nišu i zato bi, smatraju, u nedelju 21. juna trebalo da se ostane kod kuće.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Bruno

    14:28 // 15. 6. 2020.

    Koje nišlije!? bulatović, koji nije nišlija, već mu je Niš bio odskočna daska da posle izbora bude direktor EPSa. Rođenu majku bi prodali za funkciju.

  • С разлогом

    15:17 // 15. 6. 2020.

    Раније сам сматрао да је неоправдано да после Драгише Цветковића деценијама није било никог из Нишког краја на некој значајнијој функцији у Србији и СФРЈ. Када је потом јужна пруга почела да долази на неке функције, видело се да је то било оправдано, јер је одликује политичка неписменост, превртљивост и корисољубље, грамзивост, ниска национална свест, никакво родољубље, кратко памћење, и сл.

    • Bruno

      16:13 // 15. 6. 2020.

      Da, da, a ovi što su sad na vlasti, nema ministra sa juga, su oličenje poštenja i osvedočeni srebroljupci, ne rodoljupci.

    • zakone klepaju beograđani, uglavnom ih usvajaju beograđani

      22:08 // 15. 6. 2020.

      Kakvi zakonoklepci, parlamentarci, takva nam i država. Nikada ovoliko nišlija nije napustilo državu, kao sada. Toliko je centralizovana da nam naš novac od poreza na kašičicu udeljuju. Da im nije izmišljenih radnih mesta u republičkim preduzećima, ministarstvima, nepotrebnim agencijama, kancelarijama...mogli bi da plaču nad diplomama BU, jer za privatni sektor treba više od visokog proseka...

  • Marko

    15:57 // 15. 6. 2020.

    Bojkotujete izbore zato što vam se ne dopada kako su druge liste sastavljene? Pa predložite bolju. Ovakvu glupost odavno nisam čuo.

    • Nišlija

      21:35 // 15. 6. 2020.

      Sin Dragan kad izjavi nešto, SNS skoči rejting

  • nina

    15:57 // 15. 6. 2020.

    Zato su svi pobegli od Beograda u zadnjih trideset godina.Jug da se organizuje i postavi ultimatum za ucesce na izborima,nebitno kojoj stranci pripada

  • johny

    17:52 // 15. 6. 2020.

    Najbolji kadrovi su u DOSTA JE BILO,pogotovo za Nis

  • danas sam platila danak neiskustvu

    22:17 // 15. 6. 2020.

    prilazim da pozdravim ljude koji dele flajere, ne zbog stranke za koju rade taj posao, nego zbog tih ljudi, a fotograf ne staje, čak i kada naglasiš da
    Čanak i ekipa nisu oni kojima bi dao glas. Izgleda da ih nišlije u luku obilaze, pa jedva dočekali da naprave neku fotku...

  • icibej

    10:45 // 16. 6. 2020.

    predsednik GO Pantalej,Bratimir Vasiljevic je na listi ispred SNSa,covek koji je krao struju,koji nista nije uradio na Pantaleju,koji je u 65 godina zavrsio nekakav fakultet,za koji nezna kako se zove,Pa sad dragi gradjani glasajte za takve.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: