Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:29, 18. 4. 2012.

| Politika

Nova Srbija održala miting u Prolom Banji

Autor:N.M.Izvor:Južne vesti
prolom banja, nova srbija

Predsednik Nove Srbije Velimir Ilić u predizbornoj kampanji posetio je Prolom Banju i istakao da po svim istraživanjima stranke okupljene oko Tomislava Nikolića imaju odlične izglede da formiraju većinu.

Ilić je naglasio da je Koalicija okupljena oko SNS potpuno svesna značaja Kuršumlije za stabilnost Srbije i da će ona biti posebno sagledana kada dođu na vlast.

- Izgradićemo puteve, dovešćemo investitore, pokrenućemo Kuršumliju - obećao je Ilić.

Osvrnuvši se na aktuelnu vlast, Ilić je istakao korupcijske afere i dodao da je glavni problem poraza aktuelne vlasti upravo to što će neko morati da odgovara za korupciju.

- A kada je reč o Borisu Tadiću, on je sam stopirao plasman poljoprivrednih proizvoda iz naše zemlje na rusko tržište, zbog negodovanja Brisela. Na ručku posle potpisivanja sporazuma između naše zemlje i Rusije, Putin je pitao Tadića šta je to najvažnije u Srbiji gde bi mogla da pomogne Rusija. Tadić je na zaprepašćenje prisutnih istakao da je najbitnije izgraditi najveće skladište gasa u Evropi u napuštenim rudinicima soli u Tuzli. Putin je konstatovao da tamo ne žive Srbi, a on mu je odgovorio da je stav EU da bi tu bilo dobro izgraditi skladište - podsetio je Ilić.

Obraćajući se prisutnima, on je poručio da vode računa i spreče krađu, jer imaju pouzdane informacije da aktuelna vlast razrađuje sistem kako da ukrade 300 hiljada glasova.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: