Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:16, 2. 7. 2019.

| Politika

Nova nagrada za gradonačelnika Leskovca - najčitaniji stručni članak

Autor:B. AntićIzvor:Južne vesti
cvetanović gradonačelnik leskovac
Cvetanović sa saradnicima napisao članak koji se najviše čitao u 2017. godini, foto: Grad Leskovac

Nakon zahvalnice iz Hong Konga, proglašenja za "Džentlmena godine", ali i nagrade za najlepšu pesmu štiglića kojeg čuva, gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović dobio je još jednu - nagradu za najčitaniji rad u 2017. godini u specijalizovanom časopisu Acta medica Medianae.

Rad Kliničke i epidemiološke karakteristike akutnog koronarnog sindroma i ishod lečenja u Jablaničkom okrugu, koji je Cvetanović radio sa svojom zamenicom Jasminom Ranđelović, direktorom Bolnice Nebojšom Dimitirjevićem i Marijom Stojiljković, prema podacima sa gradskog sajta, najčitaniji je rad prema američkoj bazi podataka EBSCO.

Zahvalnica je Cvetanoviću i ostalim autorima uručena na niškom Medicinskom fakultetu, a kako piše na sajtu, gradonačelniku je velika čast što je dobio priznanje za rad čijoj izradi je ozbiljno pristupio. zahvalnica gradonacelnik leskovca Pisanju rada ozbiljno pristupio, foto: Grad Leskovac

Izuzetna mi je čast i zadovoljstvo što sam u prisustvu Gordane Lučić, predsednice Skupštine Lekarske komore, Borisa Đinđića, predsednika Regionalne lekarske komore jugoistočne Srbije, na ovom vrlo značajnom skupu. Smatram da, u skladu sa profesijom, kao specijalista interne medicine, i u skladu sa funkcijom koju trenutno obavljam, moram voditi računa o kvalitetu života i upravo je kvalitet života tema kojom se moj rad bavi - rekao je Cvetanović na skupu.

Kako je objasnio profesor Boris Đinđić, predsednik Regionalne lekarske komore jugoistočne Srbije, Cvetanovićev i još 5 radova proglašeni su najboljim jer su najčešće korišćeni kao osnova za pisanje drugih radova, a najviše su preuzimani i pregledani sa EBSCOV-og sajta.

Zahvalnicu je Cvetanović dobio od Lekarske komore Srbije i uredništva časopisa Acta medica Medianae.

Podsetimo, gradonačelnik Leskovca često dobija svakojake nagrade - od gradske nagrade za najuređenije dvorište, preko nagrade iz Hong Konga za koju svako može da se prijavi i koja se plaća, do "Džentlmena godine".

Neretko se zvanični sajt Grada, kao i zvanični nalozi Grada na društvenim mrežama koriste za Cvetanovićevu promociju, poput vesti o nagradi za štiglića koji najlepše peva, a koja je, nakon pisanja medija, uklonjena sa zvaničnog Tviter naloga Grada.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Petar Cvetković

    20:00 // 3. 7. 2019.

    Ne branite, neodbranljivo. Svima je poznat put do titule i zvanja ovog čoveka i koja "kuhinja" stoji iza toga. Kupljene diplome i doktorati - nije ostalo časno na ovim meridijanima

  • Joka

    12:58 // 3. 7. 2019.

    Iza svake nagrade stoji rad i trud, a potreba ljudi da to omalovazavaju je proistekla iz toga sto nikada nisu dobili nijednu nagradu, niti su mali priliku. Cestitke gradonacelniku...

  • Beli Listic

    12:04 // 3. 7. 2019.

    Zbog ovog slucaja treba ugasiti Medicinski u Nisu. Palankama zabraniti da imaju fak. medicine!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: