Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:47, 13. 7. 2012.

Nova vlast u Paliluli

odbornici u skupstini opstine palilula

U Skupštini niške Opštine Palilula danas su samo verifikovani mandati novoizabranih odbornika. Nastavak je zakazan za subotu.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • zoki

    10:16 // 13. 7. 2012.

    Srecno palilulci sa Dzunicem

  • marko

    10:37 // 13. 7. 2012.

    igor Novakovic je bio sasvim dobar.ne vidim zasto on odlazi kada su i dalje njegovi na vlasti...

    • stefan

      13:28 // 13. 7. 2012.

      igor novakovic ce da bude zamenik gradonacelnika nisa

  • Саша

    10:38 // 13. 7. 2012.

    Бобан Микић није у извршној власти? Па ко ће сада да нам чисти бубањски парк и пере новце кроз невладине организације ''Мој Бубањ''?
    «Nakon aktivnosti koja je ove nedelje uspešno organizovana, moženo reći da smo došli na startnu poziciju. Smeća u ovom delu parka više nema, staze su uređene - kaže Boban Mikić, član Veća Gradske opštine Palilula, inače jedan od učesnika čišćenja.

  • Milan LS

    10:54 // 13. 7. 2012.

    Boban Dzunic je moralno nepodoban da bude predsednik Palilule, nema odredbe statuta stranke koju nije prekrsio, namestio je sve izbore u stranci, isterao mnoge ljude iz stranke, a sebe okruzio podobnim i nesposobnim ljudima. Tesko Paliluli ako ce on biti predsednik.

    • jututunska juhuhaha

      00:24 // 15. 7. 2012.

      Očigledno nastavlja se sa tom praksom!Prvi saradnici većnici, penzioneri i nkv radnici-"volonteri".Za svoj "volonterski rad" primaće mesečne nadoknade mnogo veće nego sto može intelektualac poštenim radom da zaradi,pod uslovom da ima posla.Sručnost isred politike,briga o gradjanima,domaćinsko poslovanje,....Svaki funkcioner ima i svog zamenika "šdednja",kriza je.

  • nebitan

    13:14 // 13. 7. 2012.

    Boban Dzunic dao izjavu da ce predsednik opstine Palilula gotovo izvesno da bude Boban Dzunic... Da li je moguce da je taj covek toliko iskompleksirano drcan i patoloski zeljan vlasti...

  • PIONIR DS U NIŠU

    14:03 // 13. 7. 2012.

    DS u Nišu mora proći katarzu. U stranci su svojevremeno Milan Djurdjević, Boban Mikić i sl. služili kao loš primer - nesposobnosti i neznanja.

  • Rade

    16:19 // 13. 7. 2012.

    Predsednuk opstine Palilula treba da bude gospodin Bratislav Vuckovic,zbog svih svojih kvaliteta,obrazovanja i iskustva.To je neko kome gradjani veruju rodjeni Palilulac.

  • stari palilulac

    10:15 // 14. 7. 2012.

    Dokle vise da se odlucuje stranackim formulama gde uvek pobedjuju bezlicni,nepoznati i poslusni,po cemu su prepoznatljivi svi kandidati osim Bate Vuckovics!

  • mirko simić

    11:47 // 14. 7. 2012.

    Aleksndra Ždrala za predsednika opštine,ratnika,pravog čoveka.

  • Jelena

    17:21 // 14. 7. 2012.

    Boban Mikic je pokazao da su mu na prvom mestu briga o ljudima i dobrobit lokalne zajednice. Svojim savesnim radom i odgovornoscu dao primer mnogima i dokazao da je dostojan svoje funkcije u GO Palilula. Akcije uredjenja parka Bubanj nisu imale za cilj pranje novca i finansijske pomoci opstine. Zasluga su njegovog angazovanja, kao predstavnika GO Palilula i stanovnika ovog naselja, gradjana, volontera i drustveno odgovornih firmi da se ocuva park za dobrobit svih nas, a ne zbog licne koristi, koja mu nije svojstvena.

  • haha hihi hoho

    20:31 // 14. 7. 2012.

    kako je lepo videti u opoziciji odbornike DS-a, a posebno onog uskoro bivšeg direktora TON-a koji je baš smorio sa konstantinom

  • milos

    09:00 // 21. 8. 2012.

    Ma ljudi cemu sluzi ova skupstina osim za udomljavanje kadrova,sta je konkretno videla opstina osim troskova i dnevnica za raznorazne nesposobne ljude cija je jedina preporuka clanska kata partije. EVO IDE DRUG CLAN JE...

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: