Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:22, 5. 1. 2016.

| Politika

Novi ljudi u Ruskoj stranci u Nišu

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
ruska
Novo rukovodstvo Ruske stranke; foto: RS

Iako je odbor Ruske stranke u Nišu konstituisan još početkom 2014. godine, zbog lošeg funkcionisanja izabrano je novo rukovodstvo koje pretežno čine nekadašnji članovi i osnivači niškog Pokreta socijalista koji su tu stranku napustili prošle godine.

Za predsednika Okružnog dbora izabran je lekar niške Hitne pomoći Miroslav Milosavljević, a za predsednika Gradskog odbora Boban Todorović.

Oni su tokom prošle godine, nakon napuštanja Pokreta socijalista, oformili Grupu građana “Za bolji Niš” koja se sada fuzionisala sa Ruskom strankom.

boban Todorović novi predsednik Gradskog odbora Ruske stranke; foto: RSIzbornoj skupštini u Nišu prisustvovao je i predsednik Ruske stranke Slobodan  Nikolić, podpresednica Ljuba Milošević Genadijevna i generalni sekretar Ruske stranke Đorđe Vasić.

Tu je bila i gošća iz Rusije Tatjana Strokina Stepanovna, koordinator Jedinstvene Rusije za Lenjingradsku oblast.

Okupljenima se obratio i potpredsednik DSS-a Milan Lapčević, a prisutni su bili i predstavnici Srpske radikalne stranke i pokreta Dveri.

Inače, Ruska stranka okuplja potomke Rusa, moderne Ruse i rusofile sa jednim ciljem - ekonomsko pokretanje Srbije i okretanje zemlje prema Istoku i evroazijskoj ideji.

Do sada je učestvovala na parlamentarnim izborima 2014. godine, ali bez značajnijih rezultata.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • nišlika

    22:07 // 10. 1. 2016.

    U zemlji Srbiji ruska stranka?.Pa ove izdajnike treba odmah zabraniti ili deportovati u Rusiju.Svako ko tuđu zemlju voli kao svoju je izdajnik, a posebno je interesantno što bi ovi rusofili streljali svakog ko bi formirao stranku koja ima naziv po nekoj stranoj zemlji. Ajde da čujemo šta bi rekli za finsku, švajcarsku, norvešku stranku. Ja nemam dve majke nego jednu i volim samo tu majku Srbiju.

  • Aleksandar

    20:23 // 5. 1. 2016.

    SLikano Nokiom 3110?

  • Pjer

    15:06 // 5. 1. 2016.

    Ali "ruska" stranka?!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: