Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:41, 10. 9. 2012.

Niš: Novi načelnici i direktori od 1. oktobra?

490x370-490x370-skupstina-grada-nisa.jpg Arhivska fotografija

Na sednici Skupštine koja će najverovatnije biti 1. oktobra raspravljaće se o kadrovskim rešenjima, a tada se očekuje i imenovanje novih načelnika gradskih uprava i direktora javnih preduzeća, poručuju iz Nove Srbije.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • john john

    19:57 // 10. 9. 2012.

    Hmm. pa cekaj a kada ce da raspisete konkurs za direkotre javnih preduzeca ?

    MIslim, kao sto ste obecali u kampanji ?

    Ajde sada ta departizacija.

    Narod je za to glasao a ne da vi Murte zamenite ove Kurte iz DS-a.

    • neutralni posmatrač

      22:12 // 10. 9. 2012.

      U svakom slučaju treba smeniti ove iz DS-a pa onda raspisati konkurs, jer su i oni postavljeni po političkoj liniji, i ne treba da ostane ni jedan. Narod jeste tako glasao.

  • kiksa

    12:22 // 11. 9. 2012.

    Sve je i dalje u rukama g 17 da se ne lazemo oni koce sve u dogovoru sa ds. gradonacelnik i sns su marionete!!!

  • Perica Mitic

    14:52 // 11. 9. 2012.

    A nacelnika policije, kada ce to doci na dnevnom redu ??? Ovaj grad nema nacelnika skoro 3 godine ali zato ima narko dilere, balave mafijase i ostalu bagru ... Serif nam treba alo ...

  • Ućutkajmo lažove i prevarante

    00:46 // 11. 9. 2012.

    Zašto se majete da postavljate te svoje departizatore?
    Već ste pukli k´o zvečke, rečeno vam je - neće svet da daje pare za izdržavanje putinskih čankoliza! Šta mislite, da je Vučić prevario BND, pa ne znaju s kim imaju posla? Ili da je Dači prevario Socijalističku Internacionalu, pa će da ga prime na jasle? Malo morgen, što reče njihov guru!
    Lako FSB bilo da plaća par desetina srpskih izdajnika, ali sada: treba da izdržava i njihove birače, i sve ostale, ho, ho! pa, oni to ne rade! Nego, ako ima šta kome da uzmu!
    Bankrot, komunjare; kako ćete plate i penzije da isplaćujete? Dok vam samo Mlađa istrči na TV da objavi kako ovako ne može, a nisu hteli da ga slušaju...
    Dogodine u ovo vreme bićete samo ružna uspomena.

  • niski

    00:56 // 11. 9. 2012.

    Sjasi kurta da uzjase murta.
    Podela funkcija ce opet ici shodno koalicionom sporazumu i podeljenoj DEDOVINI.
    Shodno resorima vecnika - partijske pripadnoti-ide i imenovanje i postavljenje u kako ih VLASTELA naziva JAVNIM PREDUZECIMAAAA.
    JP koja nepoizvode vec puzaju uslugu,koja se finansiraju od gradjana/iz budzeta-gradjani pune budzet/pruzenih usluga gradjanima,A U KOJIM GRADJANI NEMAJU UVID U.,TROSENJU SREDSTAVA,DOTACIJE IZ GRADA,ZAPOSLJAVANJU RODBINE ,CLANOVA PORODICE,AKTIVISTA PARTIJA..
    SJASI KURTA DA UZJASE MURTA.

  • john john

    07:58 // 11. 9. 2012.

    @neutralni

    Stvarno ? pa će samo "privremeno" da tu namestite ljude iz svojih partija ? svi vam verujemo.

    Odmah vi lepo raspišite konkurse za direktore, javne, pa da vidimo kako držite reč.

    Narod je glasao za promene i departizaciju a ne da tvoja partija postavlja direktore.

    Ako niste u stanju, raspišite nove izbore.

  • Milan

    12:57 // 11. 9. 2012.

    Ovaj Bojan Avramovic kaze:"Za svako mesto imaju po deset kandidata sigurno". Iz svakog njegovog javnog nastupa u poslednih nekoliko meseci se vidi velika zelja za kidisanjem na funkcije u javnim preduzecima. Zasto nije rekao - imamo 10. KVALITETNIH kadnidata? Zato sto nemaju ni jednog jedinog kvalitetnog. Ali ok... neka naprave i ovi pustos. Mozda se onda opametimo.

  • Mile

    01:00 // 12. 9. 2012.

    zalosno je kako su neki previse optereceni politikom ovde i pokusavaju da kroz komentare navijaju za retrogradne snage (DS) ili da nagrde aktuelnu vlast (SNS). Pitanje je: koga briga za njih? Valjda je vazno da imamo nepolitizovane kadrove na menadzerskim mestima. Da pocnu otvoreni javni konkursi za sva ta radna mesta.

  • dr dra

    08:21 // 13. 9. 2012.

    Kad bi narod znao ko su im kandidati nikad ne bi ni glasao za njih. Jad i beda, polusvet, došljaci i karijeristi bez znanja i obrazovanja. Neka narod pogleda samo ko su gradski većnici i zamenik gradonačelnika. Na tim mestima treba da sedi gospoda, a ovi nemaju kulturu ni kravatu da stave.

  • Dragan Vukadinovic

    21:23 // 11. 9. 2012.

    Прича о департизацији је питка, демагошка прича, у кампањи. Још тада су "искусне" странке имале постројене "кадрове" по висини и партиској специфичној тежини. Кадрови ових који су били у предходној и опстали у овој власти само ће аванзовати. Сав грех у Нишу свалиће на ДС.
    Ал, прави циркус направе ће ови "тазе" победници, њима ће разни ликови (постизборни) "прелетачи" и "долетачи" уши да поједу за неко руководеће место, уверавајући их у страначку лојалност.
    Трагедија је да хаос који још увек прави "одлазећа гарнитура" није прекинут, а по свему судећи и неће јер добар део њих увек опстане у власти.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: