Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

22:01, 24. 9. 2020.

| Politika

Novi načelnik Nišavskog okruga je Petar Babović, posle Sotirovski dolazi lekar

Autor:G. Bjeletić M. DejanovićIzvor:Južne vesti
babovic sns medijana
Petar Babović dolazi na čelo Okruga; foto: FB strana SNS Medijana

Na današnjoj sednici Vlade Srbije odlučeno je da novi načelnik Nišavskog okruga bude Petar Babović. Rešenje, u koje su Južne vesti imale uvid će tek biti objavljeno u Službenom glasniku. Među brojnim nezvaničnim kandidatima koje su iz SNS-a navodili kao one koji će verovatno na čelu okruga zameniti sadašnju gradonačelnicu Niša Draganu Sotirovski, Babović nije pominjan.

Današnja odluka Vlade za mnoge je tako iznenađenje, jer je u prvi plan isplivao kandidat o kome se u javnosti malo zna. 2 rešenje načelnik Rešenje Vlade o novom načelniku; printscreen

Postavlja se Petar Babović za načelnika Nišavskog upravnog okruga sa sedištem u Nišu, piše u rešenju Vlade.

Da će je na čelu Okruga zameniti Babović potvrdila je bivša načelnica, sada gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski.

U ponedeljak će verovatno biti primopredaja. Lekar je, očekujem dobru saradnju i naravno, pomoći ću šta god bude trebalo, kaže Sotirovski.

Babović u Okrug dolazi iz Medicine rada, gde je lekar. U Srpskoj naprednoj stranci aktivan je bio kao poverenik Saveta za zdravstvo u SNS Medijana, najvećoj niškoj opštini.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Djoka Kurčubić

    12:40 // 27. 3. 2023.

    Nema spasa za ovu prćiju.Niš je grad samo po broju stanovnia i ničemu više. Ovde je i Blagi Bog digo ruke jer ovom mentalitetu i prostakluku nema kraja. Svo to ptpiruje i potvrdjuje aktuelna vlast birajući i postavljajući polupismene političare. Sposobni su nepodobni jer ih praktično i nema. Velika sramota za treći "grad" po veličini u Srbiji. Uostalom pogledajmo sastav Vlade Republike: sve sami

  • Bojan babovic

    17:23 // 25. 9. 2020.

    Ne no mene jadan

  • Milorad krusica

    17:15 // 25. 9. 2020.

    Hahaha. Pa ovo je cirkus. Čovek iz plava (koji je većinski dps-ov) iz crne gore ili kako oni kažu montenegro, je postavljen na mesto načelnika NISAVSKOG okruga. Pa vi ste stvarno preterali. A onom ko ga je postavio svaka čast. Da mu se napise ime i prezime.

    • Tara

      19:24 // 25. 9. 2020.

      Totalna nebuloza eto kolko poznJes covjeka prvenstveno Fb profil mu govori da je za Srpsku opciju ali za nepismene kao tebe Dps je u pitanju . Jedan savjet za vas kad nesto ne znate bolje cutati nego lupetati . Povrsnost na nivou i neupucenost mozda i lansiranje lazi koja se moze lako proveriti . Izuzetno sposoban covjek sto ce vreme i pokazati

    • Sasha

      06:19 // 26. 9. 2020.

      Pa sta ako je iz Plava? Srbin li je? To je vazno kao i da voli grad u koji je dosao. Koliko znam tkz "pravih Nislija" ali lokalnog patriotizma nema ni P. Unistavaju i zagadjuju sopstveni grad kako.god stignu. Dok isto tako poznajem "dodjose" koji vise vode racuna o ovim gradu od tih nazovi patriota. Mani se te karakterizacije i zavadjanja prijatelju.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Dele prvo mesto sa Katastar.

Danilo Nenezić Čitalac

Tekst: Nišu nagrada za najbolju gradsku upravu u oblasti efikasnosti i delotvornosti [anketa]

Pronađite nas na: