Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:33, 28. 12. 2022.

Novi sukob naprednjaka u niškoj Skupštini - za njih dokaz demokratije, za opoziciju borba za lične interese

Skupština Niš Akteri Bulatović, Ilić, Banđur i većnik Stanković; foto: JV / Tamara Radovanović

U niškoj Skupštini ponovo je došlo do nesuglasica među odbornicima SNS - raspravljalo se o tome ko “drži pridike”, ko daje neumesne komentare i ko sumnja da se krši zakon, a sve u vezi sa Planom generalne regulacije Panteleja. Akteri su bili Bulatović, Ilić, Banđur i većnik Stanković. Dok Džunić raspravu vidi kao dokaz demokratije, gradonačelnica poručuje da su “neki odbornici ostali u 80-im godinama”, a opozicija da Skupština liči na brakorazvodnu parnicu.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Pera

    15:42 // 28. 12. 2022.

    Aleksinački rudnik je idealno rešenje za sve gradske i opštinske odbornike u Nišu! Lopata i kramp i kopaj rudu i ispuni normu svaki dan! To je rešenje za državne parazite koje narod plaća od svojih para!

  • Miroljub Stankovic

    15:56 // 28. 12. 2022.

    Ove usvojene Izmene PGR Pantelej 1 faza su do sada vrhunac krsenja Zakona i procedure od strane Komisije za planove: u odnosu na Odluku o izradi povecano je podrucje za 11 puta - 1106 %, za prosireno podrucje ne postoji strateska procena uticaja na zivotnu sredinu i uslovi nisioca javnih ovlascenja, ukunute su na crtezima javne namene skola, obdaniste, park; pretvorene u mesovitu namenu. Sramota!

  • Zar nije jasno

    16:10 // 28. 12. 2022.

    Da to nije nikakva skupstina vec pozoriste. Ko se uopste prima na te njihove predstave za mentalno ogranicene ljude.

  • Smuk II

    16:18 // 28. 12. 2022.

    Sve same laprdike i s' konca i konopca sakupljeni... em nedomaćini em nepismeni /maximalno/ em ih izabrao pritupas' i nepismen narod i budiBogsnama ...
    Sve sami diskutabilni tipovi. Neki 'apšeni , neki nesposobni - pa u peMziju i "unapredjeni" , neki na brzinu iškolovani a neki videli fakultet iz aVtobus... sve sami nedopraveni ! K'o i narod !

    • Дес - пот

      18:07 // 28. 12. 2022.

      Читам, и не мог' се начудим, к'ко ти га објавише! Додуше све си у праву, "криво седи ал' право беседи" и од куде овол'ки епитети за овИ чапраз-дивани?

  • Milan Durlanac

    16:59 // 28. 12. 2022.

    Ne znaju šta ce sa sobom naprednjaci...Kraj im je neizbežan polako ali sigurno...

  • Aleksandra

    20:18 // 28. 12. 2022.

    Sotirovska zamera da su neki odbornici u osamdesetim... to i nije loše, s obzirom da su nam SNS, a i Sotirovska, vratili devedesete.

  • Umisljeni

    22:25 // 28. 12. 2022.

    Gradjani nece nikog.Dosta je laznih politicara.Nova lica da povedu grad.Samo nam je to spas.Nikad vise za politicare koji se rotiraju.

  • Ljiljana

    22:29 // 28. 12. 2022.

    Nova lica bi oduvala sve prevarante na politickoj sceni.Dosta je lazi.Nis odumire.Iselilo se preko 15% mladih.Svesni li ste.Bas vas briga.

  • Zoki

    01:39 // 29. 12. 2022.

    Dzunić beše bio hapšen zbog neke malverzacije sa nekim fondom iz EU ...Čisto da se podsetimo.Generalno jako jako loši ljudi iz niškog sns-a i generalno ništa nisu uspeli da urade dobro u Nišu osim što znaju da se prepucavaju kao mala deca između sebe pa se i potuku kao onaj Banđur itd...

    • Grozda

      19:00 // 8. 1. 2023.

      Strašno, pre neki dan me bilo sramota kao nikad. Komunalac me upozorio i oprostio što sam prednjim desnim točkom zagazio na zelenu površinu a ovaj naš predsednik Džunić nema ni srama, em zaglavio pritvor, postupak još traje a on i dalje vodi sednice... Strašno, čemu li se oni nadaju na lokalnim izborima.. Vrati se Bulatović, Perišiću vi ste mala deca za ove...

  • Eee banano

    08:13 // 29. 12. 2022.

    "Kod nas te svađe nisu bile jer takvog kolača nije bilo, nismo imali šta da delimo - zaključuje Jovanović."
    Imalo je kolača kod vas, državna imovina, državne firme, sve rasprodate, pare u džep ili firma za dž. A ovu njegovu izjavu tumačim kao, nismo imali šta da delimo nije bilo takvog kolača, pa se nismo svađali, inače da je imalo šta da delimo, svađali bi se isto i delili takav kolač vrlo rado

    • Eee zamajavacu

      07:54 // 30. 12. 2022.

      Ne zamajavaj, Banana nije 10 godina na vlasti ? Ne komantarises ove ,sto od 63 odbornika imaju 60 ! Dobro, tvoji su, vodali te na mitinge, jeo si sendvice, obecavaju, ce ti zaposle nekog, ako si kativan... Sramota,bre, oni drpaju i nista ne rade, ti podrzavas.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: