Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

08:35, 15. 11. 2022.

| Politika

Novica Tončev ponovo na čelu SPS-a u Surdulici

Autor:Tamara RadovanovićIzvor:Južne vesti
novica tončev
Ponovo predsednik Opštinskog odbora; foto: Vanja Keser

Dosadašnji predsednik Opštinskog odbora Socijalističke partije Srbije u Surdulici i ministar u Vladi Novica Tončev ponovo je izabran za lidera surduličkih socijalista na svečanoj izbornoj konferenciji te stranke.

Jednoglasno je, kažu iz SPS-a, za predsednika partije predložen Ivica Dačić, a izabrano je i novo rukovodstvo Opštinskog odbora, kao i delegati za 11. kongres socijalista, koji će biti održan 17. decembra.

Novica Tončev poručuje da je sve što SPS radi isključivo u službi građana i njihovog kvalitetnijeg života, kao i da su interesi države za tu stranku ispred svega.

Mi smo ozbiljna i odgovorna partija sa poreklom i identitetom i na tome uvek insistiramo. U ovim izazovnim i teškim vremenima važno je da svi imamo isti cilj i da nam Srbija i svi njeni građani budu na prvom mestu - navodi Tončev.

Pored izbora radnih tela, usvojen je poslovnik o radu, izveštaj o radu Opštinskog odbora, način izbora predsednika opštinskog odbora i članova, delegata za Kongres Socijalističke partije Srbije i kandidata za najodgovornije funkcije u SPS-u.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Бата Рака из Ниш

    18:49 // 15. 11. 2022.

    Научи ли овија падежи, беее, беее, беее...?!

    • Дес - пот

      05:30 // 16. 11. 2022.

      Има само још пет да научи, ал' то ће кад проведе јед'н мандат у министарство без "фотељу", што би рек'о Шојић, мало пре кружног тока за Ново село!

  • Var tehnolog

    18:16 // 15. 11. 2022.

    Vazno da je bilo ,svecano ! Zar ste ocekivali drugojacije ? Moze ova drzava jos mnogo toga da izdrzi !

  • Posmatrač

    12:13 // 15. 11. 2022.

    Ako je “gospodin-drug” prvi čovek, zaključujem samim tim i najobrazovaniji, najpošteniji, najkulturniji, pitam se kakvi su ostali?

    • Smuk II

      13:41 // 15. 11. 2022.

      @Posmatrač : Osmotrio si "ostale" za 10-ku ! Ja ih i ne posmatram , svega mi je preko ... Kalemegdana i gondole ! Dole je mnogo zenzibilan narod , kao "Čet'ri mušketira" : "On za sebe a svi /za/ostali za njega" ! Valja to poštivati jer "oni" znaju šta je za njega najbolje a što nemaju prebijen dinar u džep - to je najmanji problem ... za njih !
      Ma, da su živi i zdravi !

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: