Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:50, 12. 12. 2015.

| Politika

Novo rukovodstvo Nove stranke u Nišu

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
jovanovic
Ivan Jovanović, inženjer i preduzetnik na čelu Nove stranke u Nišu; foto: NS/K.Kamenov

Na Izbornoj konferenciji Nove stranke većinom glasova odlučeno je da niški odbor predvodi građevinski inženjer Ivan Jovanović, a izabrani su i predsednici 4 opštinska odbora.

Skoro dve stotine delegata odlučilo je svojim glasovima da Jovanović bude novi predsednik Gradskog odbora Nove stranke u Nišu, a on je rekao da se stranka vodi interesima građana i da je to pokazivala i do sada.

Članovi Nove ne razlikuju se mnogo od ostalih građana. Delimo iste muke i imamo iste interese. Razlika je samo u tome što smo mi prihvatili odgovornost da vodimo brigu o našem društvu i državi. Naprednjačka vlast formirala je sistem u kojem su samo pojedinci privilegovani, a većina se kontinuirano pljačka i vara – rekao je Jovanović.

slika Delegati birali rukovodstvo; foto: NS/K.KamenovOn je nakon ostavke Dejana Stojanovića, bivšeg predsednika Gradskog odbora, vodio Novu u Nišu u v.d. stanju.

Pored njega, delegati su odlučili da odbor u Paliluli vodi Ljiljana Jovanović, odbor u Medijani Nebojša Vasić, odbor u Crvenom Krstu Srđan Cekić i u Panteleju Dragan Ivić.

Na konferenciji je bio i osnivač stranke Zoran Živković koji je novoizabranim funkcionerima poručio da ih ne čeka lak posao.

Funkcioneri kod nas treba da budu „tegleća marva“ – oni koji moraju da vuku sve ostale, da ih motivišu i dovedu do pobede u borbi protiv Vučićeve vlade koja sistematski radi na uništavanju Srbije - rekao je Živković.

zivkovic Živković očekuje da lokalni izbori budu šamar vlasti; foto: NS/K.Kamenov

Ovaj narodni poslanik naglasio je da su predstojeći lokalni izbori prilika “da se zada prvi šamar aktuelnom režimu koji će označiti početak njegovog kraha”.

Podsetimo, kako je juče rečeno na potpisivanju Izjave o nenapadanju partija iz Niša koje se deklarišu kao opozicione, Nova stranka bi nakon formiranja Gradskog odbora trebalo da odluči da li će im se priključiti u formiranju opozicionog bloka.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • зоран из ниш

    17:21 // 13. 12. 2015.

    Живковић је кул,и Вучић је кул! И Нишава је кул! И ја сам углавном кул! Све је у суштини ок,и све је некако екстра,оно,баш баш кул! Јефтина кафа није кул!

  • SNS

    14:36 // 13. 12. 2015.

    Dajemo Vam Ljubu pesterca na poklon.

  • NEMANJA IZ MATEJEVAC

    12:39 // 13. 12. 2015.

    Da li je ovaj u Panteleju Dragan Ivić - Tajson, ha, ha, ha, ha ...

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Ne znam da li je Perišić geometar, arhitekta ili lekar.

Marina Matejević čitalac

Tekst: Perišić: Nova zgrada Hitne pomoći biće kod "Stop šopa"

Pronađite nas na: