Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

18:37, 13. 7. 2021.

Odbornik Jovanović: Nekompetentni kadrovi i fontana sa radnim vremenom realnost Niša

branislav jovanović Realnost Niša su, zaključuje Jovanović, štelovani tenderi i kadrovi sa nabavljenim diplomama; foto: E. M.

Odbornik koalicije “Niš, moj grad” Branislav Jovanović smatra da korupcija i kriminal haraju gradom od 2013. godine, a da su na rukovodećim položajima godinama nekompetentni ljudi koji ne mogu da reše nijedan gorući problem, već Niš guraju u sve težu situaciju.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • Sima

    18:50 // 13. 7. 2021.

    Mrzim SNS ali banana!!!!Pa isti je ko i oni i gori. Za svaku dozvolu za zgradu jedan stan! Ćerka ubacena u agenciju za restituciju..!!Mali je ovaj Niš

  • Roki

    19:52 // 13. 7. 2021.

    Nis je grad koji je puko.Nit ko radi nit sta radi.Katastrofa.

    • Tika

      20:57 // 13. 7. 2021.

      @Roki - rade Mikica i žena mu.Dosta od opozicije,ha,ha.

  • Des - pot

    19:22 // 13. 7. 2021.

    Realna analiza nesposobnosti gradske vlasti.Da ga čovek nezna rekao bi, svaka čast,ali kroz celu kritiku provejava povređena sujeta i osvetoljubivost.

  • Čudesni dribling

    18:43 // 13. 7. 2021.

    Bane, drži li se još onaj mos preko potok što ga otvori sas svečanu vrpcu?

  • da da

    19:26 // 13. 7. 2021.

    sve si unistio,banano sad se bunis posle koliko god ,gde ti cerka radi gde zivite...jadnici malo vam

    • Ouzo

      21:43 // 13. 7. 2021.

      Ako si mu reko, ali, sta je sa ovi tvoji sektasi ? Ovaj unistava, ovi tvoji drpaju . Ne moze Bane da bude kriv, bas za sve, deset godina vladate , sto ste se vatali za vlast u Nisu, ako su ga prethodni unistili ?

  • Cobi

    20:59 // 13. 7. 2021.

    Ne razumem Baneta, To su sve njegovi i kadrovi čika Mileta.Doduše pronađe se poneki od Živković, mister Zorana i poneki na Đilas Dragana(Davidovićka).

  • Milos Jovanovic

    20:42 // 13. 7. 2021.

    Nas veciti"komsija po celom gradu i Nea Kalikratiji " Bane Jovanovic, stari saradnik sluzbe, sada optuzuje nekoga za kriminal i korupciju a on je paradigma takve vlasti vec dve decenije.Taj veciti preletacevic koji je bio antibojkot "opozicija" duvajuci u istu tikvu sa SNS pajtasima priprema novu prevaru kao "opozicija"toboz kritikujuci vlast sa kojima sklapa razne dilove iza ledja naroda.

  • Pjerica

    21:26 // 13. 7. 2021.

    Ovakvu istu fontanu sam video u Skoplju izmedju dve stambene zgrade pored klackalica.. Tako necete ni makedonske turiste da privucete..

    Link za google maps:
    https://goo.gl/maps/nsuJRycre1fG5MbP8

    • LudiMilojko

      03:40 // 15. 7. 2021.

      Njih zgazilo vreme oni su operisani sa mozak.Neznaju nista.Nis koji nekad bio centar muzickih nastupa sa preko 30-40tak nastupa.Poznatih DJ nastupa od pop,punk,rock i raznih zanrova spao je da imamo burek zurke.Turisti kad i dodju imaju sta da ih saceka,tokom toplog vremena kontejneri smrde.Ulice zasmrde isto,posto svako kad se napije pisa i povraca svaki cosak po grad kao divljaci.

  • realna samoodbrana

    22:06 // 13. 7. 2021.

    Na našu žalost na ovu vlast kukaju isti oni koji su bili na vlasti i koji su se lepo snašli i pod plaštom tobož poštenja ponovo bi da nastave gde su stali .
    kukala nam majka i sa vlašću i sa ovim nazovi opozicionarom .tako je svuda u Toplici,Blace i Kuršumlija prednjače sa ovakmim likovima. Znamo se.

  • Bane, šta je stebe

    21:08 // 13. 7. 2021.

    G 17 I Smiljkov kabinet su sve što pričaš puta preko nekoliko ...

  • Dr Jakov Zlatar

    07:52 // 14. 7. 2021.

    Isti taj Bane Jovanović je 2005. prekršio već dogovoreni sporazum sa DS-om i ušao u koaliciju sa Smiljkom Kostićem, Rajčićem i ostalima.Takođe 2012. zahvaljujući njegovom verolomnom postupku, prekinuvši koaliciju sa demokratama, ostao je u vlasti, sa SPS-om i istim tim Ljubom Slavkovićem, o kome je govorio sve najbolje.On nije napustio 2013. godine koaliciju, već je isteran, jer je tražio mnogo.

  • Nekompetentni a tvoji???

    07:55 // 14. 7. 2021.

    Pa odborniče na čelu Grada počevši od Pomoćnica U kabinetu do Načelnica ,Rukovodioca sektora i šefova u Upravi za organe Grada, Komunalnimdelatnostima,finansijama,društvenim delatnostima i upravi za Gradjevinu Sve su to bivši članovi G17 i Demokratske stranke.
    Doduše učipe se neki sa 50 do 60 hiljada dinara u SnS da pokažu entuzijazam ali žutu majicu još uvek nose .Kapilarni glasovi ,miting Nikad

    • Dr jakov Zlatar

      11:09 // 14. 7. 2021.

      Nekompetentni a tvoji@ Prvo, oni nikad nisu bili "žuti" već lični Simonovićevi, koji su na te funkcije došli sa Simonovićem, kad je postao Gradonačelnik, a otišli sa njim, ne sećam se da su ikada ušli u prostorije DS-a, a nema dokaza ni da su bili članovi.Žutu majcu ne nose, jer su najodvratniji baš prema istaknutim članovima DS-a, Snežana Jovanović nije ni znala gde je Stranka.

  • MilosNis

    00:45 // 14. 7. 2021.

    Devastiranje koje je doticni gospodin sa svojim pajtasima zapoceo pore 25 godina se samo nastavilo kad su iz ove sns sekte dosli na vlast, tako da on ima oslenji pravo da o bilo cemu prica!

  • ђура

    11:38 // 14. 7. 2021.

    Бранислав је Нишлија , интелектуалац , правник , човек који познаје и воли свој град . Има право на свој став . Говори аргументовано .

    • Stojan

      23:07 // 26. 7. 2021.

      I moja nepismena baba je bila intelektualka zena koja je poznavala i volela svoj grad, ali nije kupila diplomu pravnika, niti je krala gd god je stigla. Toliko o tvojim argumentima, a njegovi argumenti se nalaze u Beloj palanci gde je zavrsio gimnaziju.

  • Restitucija

    23:48 // 13. 7. 2021.

    Svi na drzavne jasle.Sve im malo,Seti se svih preva.. koje ste radili a SNS preuzeo mustru za muljanje.Ni tebe ni SNS.necemo.

  • Petar SNS

    23:26 // 13. 7. 2021.

    Bane imaš li ti dokaza o o tome što pričaš? Kako radio na trafici jel to gradske koluarske priče? Mladi su momci daće im se šansa. Vredni ako rade za grad kao za stranku što su davali sebe naravno da će uspeti.

    • Soklen

      12:43 // 14. 7. 2021.

      Kuloarske Petre, kuloarske. Drzi se ti clanarina babino od preminulih lica, tu si najbolji.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: