Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

18:50, 16. 1. 2021.

Odbornik Jovanović traži odgovornost nadležnih za saobraćajnu nesreću u Duvaništu

branislav jovanović Umesto strategije, ističe da čelnici Grada obezbede "crne tačke", a zbog pogibje dvojice pešaka traži i njihovu odgovornost; foto: E. M.

Povodom treće posede ministra policije Aleksandra Vulina Nišu, a nakon saobraćajne nesreće na Bulevaru Medijana, odbornik koalicije "Niš moj grad" Branislav Jovanović smatra da su, kako kaže, gospoda Beograđani preterali, te poziva da se zakaže hitna sednica Skupštine Grada i stavi van snage Strategija o bezbednosti saobraćaja. Umesto strategije, ističe da čelnici Grada obezbede "crne tačke", a zbog pogibije dvojice pešaka traži i njihovu odgovornost.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • Filozof

    19:34 // 16. 1. 2021.

    Nova nada Niske politicke scene. Promenio je vise partija nego Maja Gojkovic. Od Saveza Komunista preko SPO-a, Pravde, DSS-a (kao clan u pokusaju), G17plusa, URS-a, Rusinske manjine, SSP-a, neuspelog clana SNS-a do neke koalicije cije je clanove rusio svoje vremeno sa Smiljkom Kosticem. Prava je hrabrost da nakon dve sedmice govori o saobracajnoj nesreci u kojoj je nastradao njegov bivsi saborac.

    • Razbibriga

      20:32 // 16. 1. 2021.

      Prvo ne vredjaj filozofe ! Dalje, posto ti nisi promenio partiju, zasto se ti nisi oglasio ili poveo protest ! I, na kraju, ko bi po tebi trebao da prica njegove istinite reci,posto tebi smetaju !
      Na tvoju zalost, malo je takvih u Nisu !

    • Danijela

      20:33 // 16. 1. 2021.

      Bravo,samo on ne dobacuje tako daleko da bih te razumeo.Gura se ko tanga u du.. . Covek iskoristio sve sto moze.Penzija a za poreklo polako doci ce to

    • Milovan

      21:33 // 16. 1. 2021.

      Svojevremeno se pise zajedno.

  • Dragan

    19:14 // 16. 1. 2021.

    Jednim delom se slazem za Beogradizaciju. Inace i ti si surovao sa njima non stop. Sto se tice vila, stanova, apartmana i ti ne zaostajes.Ti isti.

  • Filip

    20:26 // 16. 1. 2021.

    Za tebe nema mesta.Lazna opozicijaBio si uz ove i kod Djilasa i Vuka nema mesta za preletace.Ne zloupotrebljavaj nesrecu koja je zadesila Nislije.Kraj

  • da li smo stvarno Strategiju o bezbednosti saobraćaja platili skoro 3mil?

    08:08 // 17. 1. 2021.

    Možemo li da zahtevamo tu Strategiju na uvid da vidimo šta su narepali za te parice?
    Pare od saobraćajnih kazni, tričavih 30% ostaje gradu, a niko ne daje odgovor na šta se troši 70% novca od saobraćajnih kazni nišlija. Od poreza, samo 10% ostaje gradu, a sve ide republici, dok grad nema para da zameni kotlarnice na mazut i ugalj. Naš novac drugi troši, dok se mi trujemo zagađenim vazduhom...

    • Ivan

      17:57 // 17. 1. 2021.

      Šta ima da ti pokazuju na uvid...idu Beogradu to se zna..kao i hiljadu drugih novcanih sredstava...das pare gore pa ti onda dele na kašičicu...

    • Naissus

      18:23 // 17. 1. 2021.

      Moju zaradu drugi trose, vreme bez promena - uglavnom lose

  • Kolega iz Medijane

    21:20 // 16. 1. 2021.

    Teško je ugasiti požar. Bane traži odgovornost čelnika Grada - Leptirica će odleteti.

  • Željko Mitrovic

    19:03 // 16. 1. 2021.

    Svaka ti je na mestu

  • Nišlija

    20:49 // 16. 1. 2021.

    Bizarno je da neko koristi tudju nesrecu zarad nekog politickog poena .SRAMOTA!!!

  • Penzija za nerad i prevare

    20:37 // 16. 1. 2021.

    Ovom je jedino ostalo da obelodani da otvoreno stane na listu Tonceva SPS.Da se vise ne krije.Mada oni decu svoju guraju i u stranci i tu ce biti tes.

  • Storno

    23:18 // 16. 1. 2021.

    Tako je! Dosta sa Beograđanima! Ne treba Nišu ni jedan dinar od Srbije i nikakva pomoć od bilo koga. Nišlije su mnogo puta do sada dokazale da su sposobne sami da sve upropaste i ne treba niko sa strane da ih u tome sprečava!

  • Petar SNS

    20:11 // 16. 1. 2021.

    Bane Ne znam šta da kažem na tvoje izlaganje? Da li neko može da predvidi šta se dešava u ljudskoj glavi? Da policija zabrani da kupi neko auto? Da li je pijan lud i sedne u auto i reši da pravi haos ko može to da utvrdi i da bude na tom mestu? ti u tvojoj kući i stranci ne možeš da urediš situaciju a hoćeš na 300.000 ljudi.. sve je strašno što se desilo.jezivo ali mora i odgovornost pojedinaca.

    • bot

      21:30 // 16. 1. 2021.

      Vrlo jasno i razumno napisano.

  • Mara

    22:05 // 16. 1. 2021.

    Nažalost biće POJEO VUK MAGARCA

  • Dragoljub J.

    12:04 // 17. 1. 2021.

    Za živu glavu ne bi propustili jednu nesreću koja nas zadesi, da ne krenu u sakupljanje najjeftinijih poena. Nemaju stila, elokvencije još manje, a politički program im je jednostavan - "mi dolazimo posle ovih". Sva trojica zaposlena u javnom sektoru, dežurni manekeni u već dva manadata u skupštini Grada, promoteri salon-opozicionarstva. Tri praseta niške politikantske scene, a vi pogađajte ko su.

    • Ouzo

      20:21 // 17. 1. 2021.

      A, sta ces, zbog takvih kao sto si ti, bolje nemamo !Ti bi srecniji bio, da nema nijednog u skupstinskom sazivu !

    • Mastika

      11:31 // 18. 1. 2021.

      Ouzo mislim da je komova patoka daleko od pravog Ouza.Isto toliko koliko je ovaj iskreni i posteni preletac u skupstinskom sazivu.Preletac ne prolazi.

  • Pera

    14:24 // 17. 1. 2021.

    Šta hoće ovaj bivši komunista, partijski preletač?. On bi još da jaše na čelu kolone u Nišu kao njegov prvi vođa, drug Tito!

    • Buha

      19:21 // 17. 1. 2021.

      @Pera-ne vređaj druga Tita.

  • KadarNevera

    21:06 // 16. 1. 2021.

    O cemu ovaj? Kako je Grad kriv sto je neko seo za volan i vozio nenormalno. Ajde molim te pokri se. I ovi protesti, protestvujete na tudjoj nesreci, na tudjoj smrti jer je neko bio neodgovoran. Aman ljudi, stvari se ne resavaju na ulici. Trazi se promena zakona a ne sta konkretno. Aman odlucite se. Kad se povecala policija na ulici i to vam smeta jer je veca bezbednost. Odlucite se ljudi

    • Samo Covek

      04:52 // 17. 1. 2021.

      Gospodine, KadarNevera, postoje vesti, momenti, izjave, gde vasi politicki stavovi mogu da budu vazni, nazalost ova tema ne vapi za necim takvim. Vi ne posmatrate stvari iz pravog ugla i svoje , mozda strahove, pokusavate da isterate na jako nebulozan nacin a vezano za ovu temu.Ova vest nije bunt protiv vlasti niti opozicije, ovo je jednostavno ukazivanje na losu kulturu medju nama vozacima.

    • Dzamutka

      20:19 // 17. 1. 2021.

      Lupetas, al za sendvic ! Jel majka ,tetka, cerke i supruga nastradalih hoce da usicare na svojoj nesreci ? Jesu li ih,ovi tvoji, povezali sa opozicijom ! Sram te bilo !

  • Ouzo

    20:22 // 18. 1. 2021.

    @ mastika- na tvoju zalost, skreces temu, nisam ja bitan ,vec Bananino misljenje i mrznja ,nekakvog bota Dragoljuba j, prema pomenutom ! Slobodno ti pij patoku, kad ti je dobra , a mastika,ouzo i yeni su pice za prefinjene !

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: