Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:29, 28. 2. 2013.

| Politika

Odloženi izbori u niškom DS-u

Autor:Aleksandar StankovIzvor:Južne vesti
demokratska-stranka.jpg
Arhivska fotografija

I dok se u Demokratskoj stranci uveliko spremaju izbori za članove Okružnih odbora, u Nišu te članove nema ko da bira - jer su svi odbori raspušteni.

Dok će svi odbori Demokratske stranke na nivou Srbije birati svoje članove Okružnih odbora, u niškom DS-u potvrdili su Južnim vestima da ovde izbora neće biti, jer nema ni manjih, gradskog i opštinskih odbora.

- Svih 5 gradskih odbora je raspušteno, kao i Aleksinac, Ražanj, Svrljig i Gadžin Han. To je jedan od razloga što nisu raspisani izbori kod nas - potvrdili su u DS-u.

Kažu da će izbori za članove Okružnog odbora u Nišu najverovatnije biti raspisani kada i izbori za članove gradskih i opštinskih.

Da je stanje u niškom DS-u toliko alarmantno da je i izbore trenutno nemoguće organizovati, ukazao je nedavno i bivši član ove stranke Boško Ristić. On kaže da izbori najverovatnije nisu raspisani zbog kadrovskih rešenja.

ristic Boško Ristić, arhivska fotografija, foto: Medija centar Beograd

- Mislim da je razlog taj što još nije izvesno da će kandidati koji su po volji vrhu stranke u Beogradu i Novom Sadu da pobede u Nišu - rekao je Ristić.

Ristić kaže da to govori o neprincipijelnom odnosu prema niškom DS-u i zato je ta stranka, kako kaže, urušena. On dodaje da u prilog tome ide i mali broj plaćenih članarina što je, kaže Ristić, svojevrsna revizija članstva.

U niškom DS-u izbori za članove Okružnih odbora bili su najavljeni za kraj februara, ali se sada ne zna za kada je tačno ovaj proces odložen.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • starogrobljanac

    10:36 // 5. 3. 2013.

    Arogancija i bahatost se svima obiju o glavu pa se to desilo i niskom DS-u.nadam se i verujem da ce to biti lekcija svima pa i sns-u da vlast ima i odgovornost prema gradjnima a ne samo ovlašćenja.Ostaće upamćena glupost u reformi pravosudja Boška Ristića i verujem da ga stižu kletve velikog broja časnih neizabranih sudija

  • micko

    21:04 // 4. 3. 2013.

    Dragi moji priljatelji obavestenje za sve vas izbori za okruzni odbor bice u nedelju 10 marta i veliko mi je zadovoljstvo da vam mogu reci da je buduci pretsednik okruznog odbora Dusan Milisavljevic .

    • Petar Petar

      19:33 // 8. 3. 2013.

      Dragi Micko, ako je on kandidat onda DS u Nišu još uvek nije naučio lekciju koju je trebalo da nauči posle prošlih izbora. Pa DS zaista ima dobar kadar i nastavak lošeg kadroviranja vodi DS u propast, a daje ovoj nesposobnoj vladajućoj koaliciji veće šanse za budućnost. Valjda kao ozbiljna stranka pratite reakcije javnosti posle medijskog pojavljivanja vaših funkcionera. Taj Dušan kada se god pojavi na TV-u uslede samo negativne reakcije gledaoca. On užasno iritira...

  • Micko

    14:57 // 4. 3. 2013.

    Hahaha koliko sam ja Milosev opste je poznato u stranci pisanjem ovog samo si ispao smesan. Uostalom imate sada poslanicki klub , ubrzo i stranku pa srecan put i ne vracajte nam se vise nikad, malo da se procistimo sada od vas a ubrzo i od Simu , krivija i ostalih .

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: