Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

08:55, 15. 4. 2016.

| Politika

Okupljanje Nove stranke uz kišu i komunalnu policiju

Autor:R. N.Izvor:Južne vesti
20160414-180647-(1)

Komunalna policija u Nišu pokušala je da spreči predstavljanje kandidata Nove stranke u Obrenovićevoj ulici, iako je skup, kako kažu odgovorni u ovoj stranci, ranije prijavljen policiji i opštini.

Incident je izbegnut, a uprkos kiši Zoran Živković i okupljeni simpatizeri puštali su balone na kojima su bila ispisana, kako je rekao,“ lažna obećanja premijera Srbije“

„Nećemo otimati od penzionera“, „veće subvencije za poljoprivredu“, „bez partijskog zapošljavanja“, „niža cena struje“ i „sloboda medija“, samo su neke od parola koje su, kako kaže predsednik Nove stranke, „poslate tamo gde je lažima i mesto - što dalje od nas i našeg Niša”.

Imamo još puno obećanja. To što na ovom balonu ništa ne piše, ne znači da nema ničeg. Ovo je najmodernija bespilotna nevidljiva letelica, zato i ne piše ništa. Ja vam garantujem da će Vučić da napravi najmoderniju nevidljivu letelicu, bespilotnu koju niko neće da vidi. Ako je neko vidi nek mi se javi - kaže Živković.

nova Problem sa komunalnom policijom, Živković naziva očekivanim.

Ovaj skup je prijavljen policiji. Ovde stoje dvojica narodnih poslanika Vladimir Pavićević i ja, i nikakva policija makar to bila i niška komunalna ne može da nas spreči da razgovaramo sa građanima i biračima. Bez obzira da li su u pitanju izbori ili je u pitanju neki običan dan - kaže Živković.


Rodićeva kao nestranačka ličnost

Na predstavljanju kandidata za lokalne izbore u Nišu, Nova stranka ističe da je po prvi put u regionu za predsednicu opštine predložena osoba sa invaliditetom. Radi se o kandidatkinji za predsednicu Opštine Medijana Dragani Rodić Aranđelović koja nije članica ove partije, a prema Živkovićevim rečima njih dvoje su „dugogodišnji drugari“.

Drago mi je što je Zoran Živković prepoznao celokupan moj rad i drago mi je što mogu da budem deo Nove stranke. Tu su mladi ljudi koji su spremni da stvari menjaju na bolje, da se trude i istraju u ovim teškim vremenima. Ja sam tu i daću svoj maksimalni trud jer želim da svima nama bude lepše u ovom gradu i u opštini Medijana - kaže Rodić Aranđelović.

Nova stranka na lokalne izbore izlazi samostalno, a prvi na listi za Grad je Ivan Jovanović, predsednik Gradskog odbora u Nišu. Njihov broj na  glasačkom listiću biće  10. Pored gradske liste su predate i u opštinama Palilula, Pantelej i Medijana.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • shaft

    18:23 // 15. 4. 2016.

    Sns-ovci,pricate da je NOVA minorna stranka,pa sto ih onda rasterujete?Stra 'lojze cuva,prpa!

  • CVETKO prvi

    17:20 // 15. 4. 2016.

    Jel* da plaćamo STRUJU ?
    Kad će otačemo vino ?
    Kad će pečemo rakiju ?
    Dal* da sadimo paradizo i krastavci ?
    Da li da dizamo krediti ili...ruke ?

    • misko

      12:04 // 16. 4. 2016.

      Ono što je Zoki predvodio u Nišu devedesetih, današnji političari mogu samo da sanjaju. Nije nam (vam) bio dobar, evo vam prvo koštunjavi, pa Tadić i Dačić, a kao šlag na tortu i SNS na čelu sa drugom titom.

  • Lik iz centar

    14:08 // 15. 4. 2016.

    ne volim bas ovog zivkovica,al u odnosu na ove napredne,on je dosta bolji.gde su "gospoda" iz komunalne kod kalce.tamo svaki dan stand snsa,a danas vidim pored njih i stand ovih oko aleksica i stojanovica,inace koji su u losim odnosima sa bazom snsa,a standovi jedan do drugog.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: