Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:28, 28. 11. 2019.

| Politika

Omladina SSP izložila neispunjena obećanja gradonačelnika Bulatovića

Autor:M. Z.Izvor:Južne vesti
omladina ssp
Podsećaju na obećanja; Foto: JV

Lažna obećanja Darka Bulatovića - tako su nazvali mini-izložbu omladinci Stranke slobode i pravde koju su postavili ispred niške Gradske kuće, a prvog čoveka Grada Niša nazvali su prvakom u davanju obećanja.

Panoe sa obećanjima omladinci su pokušali da postave na samom ulazu Gradske kuće, ali se jedan od službenika usprotivio tome, pa su odustali i postavili ih pored drveta ispred kancelarije gradonačelnika.

Često čujemo kako je Niš veliko gradilište, a on je prvak u davanju obećanja. Čovek je u protekle četiri godine davao izvanredna obećanja kako će da rekonstruišu prugu, železnicu da izgrade, stanove za izbeglice, kvantašku pijacu. Tu je i njegova hit izjava - premijer je u pravu što je vikao na mene. Cilj je da mu skrenemo pažnju kako ovom gradu, sem obećanja, nije dao ništa - kaže omladinac Radovan Čejović.

Gradska kuća, pa i ova mini-izložba, nalaze se preko puta parka na Keju, gde su jutros uveliko trajali radovi i postavljanje ploča, ali omladinci ove radove nazivaju predizbornim i nepotrebnim. izložba obećanja ssp Pano sa obećanjima; Foto: JV

Struka je apsolutno protiv toga. To je mnogo novca koji bi mogao da se bolje uloži, u nešto što je bitnije, a to su svakako deca i obrazovanje. Ovo je predizborno šminkanje. U svim normalnim zemljama se konsultuje struka, a ovde je to zanemareno - kaže Čejović.

Podsetimo, opozicionari i omladinci najavili su i mini-fudbalsku utakmicu u subotu u pomenutom parku iz protesta zbog rekonstrukcije i popločavanja.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Milos Nikolic

    20:47 // 2. 12. 2019.

    Da,da. Niko ne ume da obecava bolje od Dareta. On je pobednik. Blize se izbori. Ko mu i ovaj put pokloni glas,odmah da se preispita da li je normalan.

  • Djunta

    22:39 // 28. 11. 2019.

    Titogradjanin,izasao iz njegovog komunistickog sinjela!Verovatno jos cuva Titovu sliku pod krevetom!

  • Morko Jocić

    16:50 // 28. 11. 2019.

    Danas je upravo ostvario jedno od naprednih obecanja,zatvorili su izlaz na auto put kod Naisa,sve u sluzbi gradjana!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: