Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:27, 17. 4. 2019.

| Politika

Omladina opozicije uručila “zahvalnicu za nasilje” Opštini Medijana

Autor:M. ZirojevićIzvor:Južne vesti
opozicija medijana
Zahvalnica za Kocića; Foto: JV

Kancelariju za mlade Opštine Medijana, mladi niški opozicionari simbolično su preimenovali u Kancelariju za mlade nasilnike, zbog toga što je jedan od naprednjaka koji je pravio incidente na protestu "1od 5 miliona" u petak u Nišu, zaposlen u ovoj Kancelariji. Predsedniku Opštine Nebojši Kociću pokušali su da uruče ironičnu zahvalnicu, ali i zvaničnu pritužbu, ali on nije bio na svom radnom mestu.

Sa transparentom "1 od 5 miliona" ušli su u zgradu Opštine, a umesto Kocića dočekao ih je predsednik Skupštine Žarko Ranković, kadar SPS. opozicija medijana Sa banerom u zgradu; Foto: JV

Prvom parlamentarcu Medijane požalili su se da su članovi Srpske napredne stranke, koji su ujedno i deo Kancelarije za mlade Gradske opštine Medijana, pokazali nedolično, nekulturno i nevaspitano ponašanje, iako su plaćeni od građana da unapređuju život mladih. Podsetili su ga na incidentne naprednjake sa poslednjeg mitinga opozicije.

Radovan Čejović iz Demokratske omladine kaže da čekaju osudu tog nasilja od SNS, a u suprotnom smatraće da su to “prave naprednjačke vrednosti”.

Evidentno je da niko nije osudio nasilje, pa ni predsednik Skupštine. On se vadio na upad na RTS, kao da to ima veze sa našom Opštinom, a ni u jednom trenutku nije osudio pljuvanje na devojčicu koja je nosila baner prošlog petka, niti na uvrede izrečene građanima - rekao je Čejović.

Ranković je naveo da nije upoznat sa slučajem od prošlog petka, da je Skupština mesto za dijalog i da se nada da će se opozicija vratiti u opštinski parlament.

Protiv svakog sam bio nasilja, kao što sam bio protiv nasilnog ulaska u RTS - rekao je Ranković.


Dveri Niš: Vlast da bude ozbiljna i da se ogradi od “incidentnih”

Predsednica niških Dveri Tamara Milenković Kerković pita šta bi bilo da se opozicija ponašala onako kako su se ponašali mladi naprednjaci na opozicionom protestu.

Očekujem da će vlast početi da pokazuje ozbiljnost i ograditi se. Stidimo se u njihovo ime tih postupaka - kaže Milenković Kerković.

Akciju zaključavanja odbornika SNS u gradskoj Skupštini nazvala je petparačkim i karikaturalnim vodviljom, uz dodatak da je strah prešao na stranu vlasti i da je kraj režima blizu. tamara dveri Dveri kažu vlast da se urazumi; Foto: JV

Jedini nasilnik je ova vlast i njihova partokratska hobotnica - dodala je Kerković.

Podsetimo, na opozicionom protestu u petak grupa mladića napravila je incident, a utvrđeno je su omladinci, u stvari, mladi niški naprednjaci.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Joe ranković

    20:39 // 18. 4. 2019.

    Ista bagra i jedni i drugi!!!

  • Predlog

    23:40 // 17. 4. 2019.

    Mogli su da svrate kod Jovkovica...

  • Simke

    23:14 // 17. 4. 2019.

    Srediće to Jovković. On je šutnuo Đorđevića, pa će i Kocića.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Ne znam da li je Perišić geometar, arhitekta ili lekar.

Marina Matejević čitalac

Tekst: Perišić: Nova zgrada Hitne pomoći biće kod "Stop šopa"

Pronađite nas na: