Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:35, 20. 10. 2015.

Opozicija: Niška javna preduzeća “do guše” u kreditima

gorica Jedno od preduzeća koje je opterećeno kreditima; foto: JV arhiva

Demokratska stranka i Koalicija za Niš kažu da je nakon uvida u završne račune niških javnih preduzeća za prošlu godinu jasno da su kreditna zaduženja ogromna i da se dugovi nagomilavaju.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • A. BECIĆ (D. MATEJEVAC)

    17:41 // 20. 10. 2015.

    Slaviša Dinić je neosporni autoritet. On je pre 2 godine kritikovao rad Uprave za poljoprivredu, pominjući izveštaj DRI. Aleksandra Brzaković je odmah bila smenjena.

    • Gavrilovic

      17:29 // 21. 10. 2015.

      Aleksandra je za vas institucija.

  • istina

    10:33 // 23. 10. 2015.

    Dinic je deo vlasti! Mica je opozicija!Svaka dalja prica je suvisna.

  • Panta

    00:39 // 23. 10. 2015.

    A jel ovaj Dinić vlast ili opozicija?? Kritikuje vlast a glasa za sve nihove odluke. Djon obraz!!!

  • POP

    08:03 // 21. 10. 2015.

    Kako tako možete da sa takvim izjavama nastupate u javnost?Javna preduzeća ne bi uzimala kredite da to nije bila vasa politika zbrinjavanja zaposlenih koji nisu bili nikom potrebni, pa ste ih skladistili u velikom broju na budzetske jasle.

  • Зоран Маринковић

    18:09 // 23. 10. 2015.

    Зашто не урадимо један експеримент. Дозволите да бивша начелница Управе за пољопривреду управља радом неког јавног предузећа па да онда видимо шта ће бити?

  • LosMi

    06:24 // 21. 10. 2015.

    Ja koliko se secam prvo je DS podigao kredit za tekucu likvidnost grada i to na nekih 270MIL ako se ne varam kakve li ironije bas preko aik banke, kas spojimo DS simonovica i aik banku dobijamo dobitnu kombinaciju! SNS je samo nastavio takvu politiku samo su drugi ljudi, mozda gori, videcmo kad budemo vracali dugove!!!

  • shaft

    18:10 // 20. 10. 2015.

    Mico,izmisliste toplu vodu.Svakoga,koga iole interesuje grad u kome zivi,sve to zna!Sta vi cinite da okupite nezadovoljan narod,sem dosadnih konfetrencija za stampu i saopstenjima koja ne dopiru do usiju naroda ,koji sa bori za goli zivot!Krenite "od vrata do vrata", sve drugo je jalovo!

    • Mr. Istinic

      01:09 // 21. 10. 2015.

      @shaft/ Onaj ko je ucestvovao u vlasti od 1990 mora da se lustrira da mu se zakonom proveri poreklo imovine i zabrani dalji javni rad, pogotovu poltroni koji se javljaju a sede u Javnim preduzecima na izmisljenim radnim mestima, oni ne mogu da budu alternativa ni opozicija ovim buzdovanima trenutno na vlasti. SVE INSTITUCIJE SU PROPALE O CEMU TI COVECE PRICAS? KOGA OVDE ZAMAJAVAS?

  • sbaft

    21:02 // 22. 10. 2015.

    @mr.istinic-mladicu,pomesao si me sa nekim!?Politicke lopove prezirem,ne od 5.oktobra,vec od pocetka visestranacja!Na pogresnog pucas,popi nesto za smirenje,kupi akvarijum ili odi na Bovan da pecas,histerican si!

  • Dr.Pravdić

    19:37 // 20. 10. 2015.

    Dubioze su još veće jer javna preduzeća prikazuju potraživanja koja su pogotovu od građana zastarela i nenaplativa.Proverite i vodovod vodi neka potraživanja stara i po 10 godina.

  • blabla

    00:56 // 21. 10. 2015.

    Medijani duguje grad 480 mil.Naravno kad Bata veliki derektor ne sme da potraži dugovanja da ne bi bio smenjen.Kad je došao na to mesto dug prema Med.bio 40 mil.Zato radnici ispaštaju dok on i njegovi menadzeri posećuju sajmove i tadžikistan i uzimaju devizne dnevnice ,a radnicima smanjuje platu.Nije nam jasno samo kome je on direktor kad je okružen kadrovima sns i nema nikakvu podršku grada.

  • shaft

    19:22 // 21. 10. 2015.

    @Mr.istinic-Ah sto volim botove,koji su se navrzli na mene!Druze,istina boli,zar ne?Tvoja replika je-bla,bla,bla,teorija bez zivotne prakse,jos ti moras da gazis ovaj niski asvalt.Ziv bio!

    • Mr. Istinic

      01:18 // 22. 10. 2015.

      Odavno gazim taj asvalt i nikako da sakupim za obicne cipele. Nisam niciji bot samo zelim da lopuze koje vladaju gradom odrade sve sto su pokrale a upleteni su svi od 1990. do sada. ZAKON O POREKLU IMOVINE I RADNE JEDINICE DA SE OTPLATI STETA PREMA NARODU a ti ako se stavljas na stranu lopova govori samo o tebi, meni tu maglu posle 5.oktobra niko vise nece prodati!

  • jelena

    17:09 // 20. 10. 2015.

    400 miliona !!! Ovi SNS-ovci su kao skakavci.
    Opustosise sve!
    I ko ce to da vraca!?

    • cobi

      19:02 // 20. 10. 2015.

      400 miliona?Ti se Jelena šališ, skoro duplo duga ima najbolji direktor svih vremena.

  • Marina Petronijević

    08:34 // 21. 10. 2015.

    @ BECIĆ (MATEJEVAC)
    Bravo ! Vrh sarkazma, Dinić "eliminisao" Brzakovićku.

    • Radulovic

      15:53 // 29. 10. 2015.

      Da li je sarkazam ili ne, nebitno. Aleksandra nije osoba koja se bavi glupostima. Ona vam je otprilike za jedan vek unapred.Ta uprava je bila baš uprava.
      Nažalost...

  • CVETKO prvi

    11:04 // 21. 10. 2015.

    Ljudi , gradjani , itd... Ne dižite "frku" , krediti su uzeti "pod vrlo povoljnim uslovima" /izjava gradonačelnika pre 5-6 meseci/!
    Kada su povoljni uslovi u državi /Srbija danas/ i nacionalni dohodak po GLAVI stanovnika rapidno raste - nagore,valja "uzimati" što više kredita . Kamata na te kredite je "simbolična" a "AIK" banka a i ostale banke su poznate kao humanitarne organizacije.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Ne znam da li je Perišić geometar, arhitekta ili lekar.

Marina Matejević čitalac

Tekst: Perišić: Nova zgrada Hitne pomoći biće kod "Stop šopa"

Pronađite nas na: