Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:50, 7. 12. 2015.

Opozicija: Podanički odnos niške vlasti prema Beogradu

opozicija Treći sastanak opozicije; foto: I. Đ.

Stranke koje se u Nišu deklarišu kao opozicione nastavile su razgovore o ujedinjenju i pozvale narodne poslanike da budu jedinstveni u stavu da će smanjenje transfera lokalnim samoupravama napraviti i ne podrže taj predlog u parlamentu.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Violeta Neverovatnic

    10:38 // 7. 12. 2015.

    Najgore je to što ovu očiglednu istinu govore oni koje takođe niko nije ''prepoznavao u prestonici'' i koji su tu gde i jesu zahvaljujući svom podaničkom odnosu. On je takav po difoltu u svim političkim partijama.

    • Ispušene muštikle.

      13:31 // 9. 12. 2015.

      Ma kakva opozicija.Čas pojedincima koji su se zadržali u tim partijama, ali su naravno potisnuti i ne vide se od ovih ''večitih''koje narod NEĆE s pravom.Ali oni to ne shvataju i svi se nadaju da predju cenzus i postanu poslanici.Cirkus će biti ako prodju, tada počinje rat za poslaničko mesto

  • Zoran

    11:43 // 7. 12. 2015.

    Nova stranka ne učestvuje u ovoj farsi.

    • CVETKO prvi

      14:43 // 7. 12. 2015.

      Super !!!!!

  • nislija

    12:15 // 7. 12. 2015.

    Gospodo, da ste bolje vladali "ovi" ne bi ni došli na vlast. Zato se pokrijte ušima i ćutite. Sve je ovo "deja vu".

  • Милосав

    13:04 // 7. 12. 2015.

    Сутра, 08.12.2015. заседа Скупштина Србије. Једна тема је измена закона о јавним сервисима. Ту се предвиђа да сви грађани Србије плаћају, кроз таксу и из буџета, телевизију Војводине. На основу тих пара, Нови Сад ће кроз порезе на плате и остале порезе, имати већа давања у буџет Србије а тими и право на већа захватања из тога буџета!
    Уместо "трла баба лан" изволите и покажите Вашу бригу за град.

  • Realan Nislija

    13:25 // 7. 12. 2015.

    Realno ni jedna opoziciona stranka nije presla cenzuz osim Banetove na poslednjim izborima,i cilj je jasan opstanak doticnih a ne rusenje nekoga ,nisu ovi sposobni nikoga da sruse,Sta vam je LDP,Reforsmisti oni i ne postoje gde su svih ovih godina 3 i op godina ne postoje ljudi na osnov cega njih da glasamo nisam za BAneta ali on na celu opozicije treba da bude ostali slede ds,i sds oslati nula

  • Pera Peric

    16:02 // 7. 12. 2015.

    Никада нико из Ниша и са Југа Србије није рекао да се бори за аутономију Јужне Србије! Од 1991. године на овамо, свима је циљ да се пресели у БГ на неку функцију! Када будем чуо да се неко искрено бори за Ниш и Јужну Србију, тада ће од мене добити глас! Какав бре БГ, то није моја престоница!

  • b

    16:33 // 7. 12. 2015.

    Sve ste u pravu. Ali i vi ste potpuno nesposobni. Isto ste se ponašali u doba Tadića pa i pre kao SNS podanici. Mala bara a mnogo krokodila. I da dodjete na vlast bićete kao DOS. Podela plena, pucanje po šavovima, medjusobne optužbe ali i primanje preletača iz SNS ponovo u vaše redove. Nema nade za Niš....

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: