Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:32, 7. 5. 2018.

Opozicija najavljuje protest zbog “otimačine aerodroma”

Avion-VAK.jpg Opozicija složna oko aerodroma; Foto: Vanja Keser

Udružena niška opozicija poziva na “beskompromisni otpor” i protest u danu kada gradski odbornici budu odlučivali o sudbini niške vazdušne luke "Konstantin Veliki". Datum i vreme protesta, kažu, prepuštaju naprednjačkim odbornicima da izaberu.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Овца за шишање

    13:17 // 7. 5. 2018.

    Ајмооо... Поново ако треба, три, пет, десет месеци... Али, молим истрошене опозиционаре да се не појављују!

    • rasko

      14:20 // 7. 5. 2018.

      Svi i svakog trenutka moramo biti na okupu. Moramo da branimo aerodrom svi i istroseni i potroseni i mladi i stari. Svi zajedno: nislije, leskovcani, pirocanci, vranjanci, prokipcani, ama bas svi. Pokazimo bosancima i ostalim beogradskim sarlatanima da smo ozbiljni i da im nista ne trazimo, bas kao i sto svoje nedamo.

    • Nislija

      15:17 // 7. 5. 2018.

      Potpisujem !
      Nas protest je GRADJANSKI protest !

  • STARI LELEMUDI

    13:50 // 7. 5. 2018.

    Domazetu , Banetu, Cirkovicu najstrozije zabraniti prisljamcivanja, degradiranja naseg skupa. To su ubaceni elementi koje su ove vaskrsli.

  • Gaga

    13:53 // 7. 5. 2018.

    Tako treba! Bravo!

  • mb

    13:55 // 7. 5. 2018.

    Najtragicnije u svemu je to sto ova gospoda opozicionari u ovome vide sansu za svoju licnu promociju i korist...

  • Marko

    14:37 // 7. 5. 2018.

    Opozicija najavljuje .... šta oni ima da najavljuju koji moj kada je inicijativa još pre par nedelja rekla da će za taj dan zakazati protest?

  • Dragan

    15:26 // 7. 5. 2018.

    Opozicija ako zeli dobro ovom gradu da se ne pojavljuje i ne svojata protest gradjana. Ako citaju Juzne Vesti neka obrate paznju koliko se ljudi ovde vec izjasnilo da opozicija nema sta da trazi u protestima. U protivnom upropastice ga. Ako se budu pojavljivali znaci da rade u timu sa Vucicem.

    • ALEK

      17:36 // 7. 5. 2018.

      Ko prati vesti zna da je opozicija sve vreme podrzavala proteste i najglasnija bila protiv ove odluke! Svako ko tvrdi da opoziciji nije mesto na protestu radi za Vucica. Jer to je jedina stvar cega se napredni boje -jakog bloka gradjana i opozicije! I to je tako lako dokazivo, samo pogledajte rezultate izbora!

  • Ikanis

    15:31 // 7. 5. 2018.

    Opozicija ne postoji,svi ste vi isti, narodna inicijativa je već najavila taj protest, dati podršku Boškoviću i eventualno oformiti Narodni pokret koji će voditi podmladak Srbije, vi ste svoje šanse imali, sad bi da pokopate jo 10ak generacija... Neće moći

    • sizofreni retard

      12:02 // 8. 5. 2018.

      Srbija nema uređenu ni unutrašnju ni spoljnu politiku - šizofreno je udvarati se Rusiji, trčati u Tursku, formalno želeti u EU, dodvoravati se SAD, to nije mnogo mudra politika, već dokaz potpunog gubitka kompasa i ozbiljne političke šizofrenije. Sizofrenija je i otimati Nisu aerodrom i davati retardirana obrazlozenja u vezi tog otimanja. Nis je u Srbiji, budzetski sistem Srbije je jedinstven fin

  • ja-znam

    15:53 // 7. 5. 2018.

    pa nista da mlatimo mi te opozicionare ako se pojave ? :-)

  • Voja

    16:02 // 7. 5. 2018.

    Da jednom razjasnimo stvari.Pošto ne pratite sva dešavanja,očigledno.Opozicija je u ovome od početka.Opozicija je prva dala podršku i pozvala svoje članove i simpatizere na protest,i članovi i simpatizeri su se odazvali.Opzicija ne svojata proteste,učestvuje u njima kao i svi gradjani Niša!To što neki od vas imaju maliciozne komentare sluzi vama na čast!Morate shvatiti da je Niš i naš grad!!!

    • AntiPA

      03:56 // 8. 5. 2018.

      Voji, pogledajte vest. Opozicija “organizuje”, “zakazuje” protest. Sta je to nego svojatanje? Ce da bude Is iz Nis i za beogradsku opoziciju ako se ovako nastavi.

  • Cujte Srbi

    16:28 // 7. 5. 2018.

    Ne sumnjam da opozicija ima dobre namere.Zato nek gradjani Juga Srbije protestuju,a opozicioni poslanici dokažu svoju iskrenu nameru u Skupštini Srbije.Formirajte poslanički klub "Za Jug Srbije".Skupština je vaša i naša šansa.Gradjani su razočarani,s pravom,zato slušajte njihive zahteve.Neka vaša aktivnost u skupštini bude početak radjanja novog pokreta.Bićemo vam zahvalni.

  • Dexini

    16:43 // 7. 5. 2018.

    A to što su uhapsili maju šoršorov vama ne smeta? Treba nju da sačekate inače i vi e te polako .

  • Nislija

    17:01 // 7. 5. 2018.

    Stvarno ste bre lelemudi. Taj Boskovic povukao Maju Sorsov, kojoj odredili danas pritvor od 30 dana, on cuti.... Nemogu deca da se nose sa ovim SNS radikalima, pustite ko je iz koje stranke, svi zajedno moramo da zaustavimo ovo nazadovanje Srbije!

  • Stari radnik

    17:07 // 7. 5. 2018.

    Jel cuo neko Vucica danas na tv-u, dovodi turske investitore u Lebane , Surdulicu i ako hoce Nislije moze i u Nis? Da nije on otpisao Nis ,kao da nije deo Srbije zbog ovih protesta? Nije objasnio samo ko ce da radi u tim mestima posto su se svi oni vec doselili ovde.

    • Goca

      04:29 // 8. 5. 2018.

      Kako ne znate ko ce tu da radi? Pa Sirijci, Avganistanci, Nigerijci, a Turci ce da budu menadzeri, kao u davna vremena.

  • Smuk

    17:40 // 7. 5. 2018.

    Kad lopov viče "ua lopov" ? Ma , zaboravite ... ništa nisam napisao a i ne tiče se nikoga ! Ja sam inkognito ! NN počinilac !

  • Слободна Србија

    18:16 // 7. 5. 2018.

    Кога па ови позивају? Власт и опозиција (бивша власт) су у Србији потпуно иста категорија а често и исти људи који само мењају капе. Ухватите се сви заједно под руку и идите ако имате и мало части. Све су уништили, распродали, задужили државу, разјурили младе у бели свет,.. и сви глуме "европљане". Ово је обичан народни захтев - Србија да се врати грађанима Србије. А аеродром је у власништву Ниша!

  • Aperkat

    22:31 // 7. 5. 2018.

    Komentari pokazuju,da botovi deluju dvostruko:ili udaraju minuse,a ovi drugi,kao bajagi su da aerodrom ostane Nisu,ali sta ce nam opozicija?I svi komentari lice jedan na drugi!
    Imaju oni svojih greha i neznanja,ali partije ucestvuju u skupstinskom radu,imaju infrastrukturu,mogu da organizuju clanstvo,ma koliko ono bilo!
    Ne mozes braniti coveku iz Nisa,da protestvuje,ne vidim mogucnost zloupotrebe!

  • Калча

    23:04 // 7. 5. 2018.

    Онај ко верује да ће са овима сачувати аеродром је сто пута глупљи од оне руље која је у "Вођи" Радоја Домановића ишла за слепцем у светлу будућност!!!

  • ISTINOM PRED NAROD

    23:39 // 7. 5. 2018.

    Da li propalim politicarima koji su doveli ove na vlasti ne rade deca? Gde rade Miletova, Banetova, Vlajkoviceva, Maticeva deca. Javno da kazu.

  • Prcko

    00:33 // 8. 5. 2018.

    Dosadni ste vise s tim aerodromom. Obicne ljude i vecinu briga mnogo kome pripada... Najbolje da se proda, izda strancima jer svako drugo resenje vodi u lopovluke, kradje i propadanje jer mi drugacije ne znamo. Niti ce umeti republika niti grad da od aerodroma naprave nesto ozbiljno.

  • Aca

    08:37 // 8. 5. 2018.

    Sta bre ocekujete od nesposobne vlasti ne mogu rupe da saniraju gledajte kakave su nam ulice 99 su bile bolje, ce da vode Aerodrom od toga nema nista!

  • Milivoje Nis

    09:34 // 8. 5. 2018.

    Ne razumem ove lokalne politicare i poltrone da dozvoljavaji sebi da slusaju centralu iz Beograda rade protov svog grad a pored svega ko god dodje iz Beograda im prica u lice da su nesposobni i ne umeju nista da urade kako treba... pa ako su nesposobni onda im treba oduzeti i pravo vodjenja ostalih javnih preduzeca kao i grada ako nisu sposobni za jedan aerodrom nisu onda ni za toplanu,medianu itd

  • izandjale -urve

    09:38 // 8. 5. 2018.

    korisnije je dom penzionera ili invalida da podrži protest

    i ima veću težinu i autoritet

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: