Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:42, 22. 12. 2022.

Opozicija predložila da i deca u Leskovcu iz gradskog budžeta dobiju novčanu pomoć

Za Leskovac zajedno Po uzoru na Beograd; foto: M. M.

Po uzoru na Beograd, gde su svi predškolci, učenici osnovnih i srednjih škola dobili vaučere u visini od 6.000 dinara, iz Grupe građana ”Za Leskovac zajedno” predali su zahtev Skupštini Grada da i sva deca u Leskovcu, gradu sa najnižim primanjima u Srbiji, dobiju novčanu pomoć. Nenad Zdravković, lider jedine opozicione stranke u leskovačkom parlamentu, ocenjuje da se radi o diskriminaciji sve dece van teritorije glavnog grada i da država to podržava.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Acke

    16:13 // 22. 12. 2022.

    Podrzavam predlog i predlazem blokadu svih regionalnih puteva i svih naplatnih rampi, necuveno sta su nam servirali! Vecina te dece nema roditelje rodjene u bg a isti ti su za to glasali da jos vise unazade svoje rodne gradove, sramota!!!

  • MIKI

    19:31 // 22. 12. 2022.

    Da su se oni potrudili kad su bili na vlasti,sada bi mnogo lakse bilo.

  • Sandra

    20:21 // 22. 12. 2022.

    Opozicija Leskovca samo kritikuje i iznosi senzacionalne vesti i zahteve bez osnova, ništa nisu uradili za Leskovac, ništa i sada ne rade.

  • Turistički vodič

    20:59 // 22. 12. 2022.

    Pa vi definitivno niste normalni. Da su u Beogradu doneli odluku da deca dobiju po sto grama kokaina i vi bi tražili da to isto dobiju i leskovačka deca. Umesto da osudite jedno veliko krivično delo korupcije koje se sprovodi u Beogradu vi tražite da se to ponovi i u Leskovcu. Ludilo definitivno.

  • Milka

    21:19 // 22. 12. 2022.

    Lako je gledati u tudje dvoriste i davati savete. Trebali su malo vise da razmisljaju o deci u njihovo vreme koje svi vrlo dobro pamtimo.

  • Boban

    22:38 // 22. 12. 2022.

    Sve one inicijative, mere, fondove, savetodavna tela i institucije koje je, gradonacelnik gospodin dr sci. med. Goran Cvetanovic, jos za vreme dok je obavljao funkciju predsednika Skupatine grada Leskovca pa i u vreme postavljenja za prvog gradonacelnika grada Leskovca, uspostavio na polju afirmacije i jacanja demografske, pronatalne i populacione politike, neki, koji su se danas setili dece, u vr

  • Slave

    23:19 // 22. 12. 2022.

    Umesto da moć svojih političkih ideja i programa, ako ga imaju, iskažu na izborima za savete mesnih zajednica, čelnici ove grupe građana, bave se neprikladnim poređenjima i zloupotrebom dece u političke svrhe. Beograd i Leskovac se ne mogu uporediti ni po kom kriterijumu, osim kao pokušaj skretanja pažnje sa bojkota pomenutih izbora zbog nemoći - kadrovske, oragnizacione, "glasačke", političke...

  • Marija Dj

    08:22 // 23. 12. 2022.

    Lokalna samouprava kroz brojne projekte i programe pomaže deci i omladini.

  • Sandra

    08:41 // 23. 12. 2022.

    GG"Za Leskovac zajedno "sazvala konferenciju za štampu, radi lične svoje promocije. Neša Zdravković pominje diskriminaciju dece neosnovano. Budžet grada Bg je mnogo veći od budžeta grada Leskovca, tako da svaki grad u okviru svojih mogućnosti daruje deci poklone za Novu godinu.U Bg nisu podeljeni novogodišnji paketići, kod nas jesu. Cilj ovog cirkusa su napori da se po svaku cenu domognu vlasti!!

  • Mitra

    11:10 // 23. 12. 2022.

    Opozicija na reci na dela je nigde nema. Samo prica,prica...prica prazne price

  • KLARA

    20:17 // 23. 12. 2022.

    Ko ih ne zna možda bi im i poverovao, na sve su spremni zarad koji politicki poen.

  • ELEONORA

    20:41 // 23. 12. 2022.

    Sad su našli da pametuju, dok su bili na vlasti nisu mogli da organizuju ni paketiće za decu.

  • Dželi

    06:46 // 24. 12. 2022.

    Opet kritike, dela nigde.

  • Maya

    14:58 // 24. 12. 2022.

    Odluka gradske uprave Beograda o dodeli novcane pomoci deci, u nasoj javnosti nije dobila pozitivan odjek. U toj sredini brojne su porodice koje ce takvu pomoc zanemariti s obzirom da su njihova primanja i standard na visem nivou. To upucuje da i druge sredine nastoje da svojim najmladjim gradjanima omoguce takav novogodisnji poklon.

  • Sanja

    21:23 // 24. 12. 2022.

    Opozicija opet politizuje nešto što ne bi smela, Beogradska deca su dobila vaučere iz prostog razloga što je Beograd finansijski mnogo jači! Ne treba da deli decu, nije fer prema njima!

  • Boki

    21:37 // 24. 12. 2022.

    Beograd je daleko finansijski bolji i logično je da može svašta da priušti. Leskovac se potrudio da obraduje decu i uspeo je u tome!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: