Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:00, 16. 3. 2018.

Opozicija traži ukidanje "besmislenih" komisija u Opštini Medijana

Opština Medijana Komisije na Medijani izazvale polemiku; foto: JV/P. Blagojević

Izveštaji o radu 8 opštinskih komisija i njihovi programi za 2018. podelili su odbornike u Skupštini Medijane. Dok opozicija traži ukidanje tih komisija jer, kako kažu, služe samo za partijsko zapošljavanje, vlast napominje da su one “ispunile zadatak”.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • theLab

    17:49 // 16. 3. 2018.

    Kako li će Savić da objasni šefu noćnih vukova da je okrenuo leđa svemu za šta se vukovi zalažu i prodao se ovima što hoće da izdaju srpstvo i kosovo za 20.000 mesečno? Knjiški primer "prodao veru za večeru"
    Neka vrati članstvo u vukovima i nek se učlani u neki vespa klub ili slično. (ako ga prime)

  • Selektivna pravda

    19:30 // 16. 3. 2018.

    Po[tovani doktore ipak se vi držite medicine jer ste tu dokazali da ste stručnjak, a posle ovakve izjave pokazali elementarnu političku i pravnu nepismenost. Ako vam jedna od komisija održi samo 5 sastanaka u godinu dana, druga hoće da obnavlja spomenike što je direktno mešanje u nadležnost državne institucije, a treću vam vodi čovek koji direktno krši Zakon o sportu šta reći nego bolje da ćutite.

  • zok

    19:44 // 16. 3. 2018.

    Smeta vam DJB. Tendeciozan naslov (i tvit sa ovom vešću).
    Razumem ja biznis plan i obaveze da nekog podrzavate/napadate, ali pokazite bar malo profesionalnosti...

  • tmujo

    20:00 // 16. 3. 2018.

    pre komisija ukinuti mogucnoa st vise funkcija i sve placene za pojedince kojima uz to ni korupcija nije nepoznata,komisije naravno da su bespotreban trosak za opstinu jer sve to vec postoji na nivou grada sluze za udomljavanje pojedinac a neretko i za uzimanje para na vec neku foru u datom momentu.Nema nama napretka sa ovakvim i ponasanjem ili sa tuzilastvom koje saucestvuje u korupciji.

  • osroja ostojic

    00:18 // 17. 3. 2018.

    Ma treba da ukinemo opstine i onako nicemu ne sluze samo odnose pare koje su preko potrebne za druge goruce stvari, a ne za birokratiju koja mlati praznu slamu, a ta ista opozicija je izmislila rupu na saksiji i formirala ove parazitne opstine.

  • Aca

    00:30 // 17. 3. 2018.

    Komisije su u Medijani formirane da bi pojedinci imali platu. Zbog čega? Ni zbog čega. Izvesni Aca ćevap ima platu 100000 ajde da pitamo ko ga je tu i za koj procenat postavio ako ništa ne radi sem što se pojavi jednom u 3 meseca na komisiji.

  • Aperkat

    06:23 // 17. 3. 2018.

    Kakve sve budalastine,isprdjivanja placa ovaj narod!
    Ma,i ako mu je kad cuti i trpi!
    Sto rece neko,na delu je najgora srpska poslovica-Use i u svoje kljuse!

  • prof dr CVETKO prvi

    08:56 // 17. 3. 2018.

    Trebalo bi da osnuju Komisiju za komisije, kako bi "pospešili" rad komisija !

  • Zavejani grad

    09:35 // 17. 3. 2018.

    A za naknade roditeljima za trece dete koje kasni evo 7 dana"nema para u budzetu".bitnije su im kojekakve komisije,organi,cuda...pricaju o natalitetu,deci,srpstvu,potomstvu...prosperitetu...a parkovi puni djubreta I pasa lutalica...postavljaju se kante..o boze dokle vise

  • Alex

    12:45 // 17. 3. 2018.

    Ne vezano direktno za komisije ali svakako vrlo bitno: Nemačka sa oko 82 miliona stanovnika ima oko 5 mil.službenika koji se finasiraju iz budžeta.To znači odprilike 1 službenik na 17 stanovnika.Hrvatska takodje. Srbija sa nepunih 7 mil.stanovnika finansira preko 700.000 javnih službenika.Tako dolazimo do činjenice da mi imamo realno oko 300.000 službenika viška! Sve ostalo su priče za malu decu.

  • Ivana

    14:12 // 17. 3. 2018.

    Milane Krsticu vrati se i rasturi sve to da kamen na kamenu ne ostane. Sramota je i bruka sta se u ovoj opstini radi od momenta odlaska ovog coveka. Izgleda da se on spasio i sacuvao obraz ali gradjani trpe zbog ovakvih mediokriteta koji danas vode opstinu Medijana.

    • Numancia

      06:49 // 18. 3. 2018.

      Jos jedan dokaz,da ste vi iz sns-a interesna grupacija,ophrvana sicardjijskim strujama i da cete puci,kao mehur od sapunice!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: