Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:54, 8. 1. 2012.

| Politika

Opozicija traži vanrednu sednicu Skupštine

Autor:N.T.Izvor:Južne vesti
skupstina-grada-nisa
Skupština grada Niša; arhivska fotografija

Odbornici DSS u Nišu zatražili su zakazivanje vanredne sednice Skupštine grada na kojoj bi se raspravljalo o Izveštaju Državne revizorske institucije o kontroli gradskog budžeta.

Zahtev su svojim potpisima podržali i odbornici SRS, LLDP i po jedan odbornik Srpske napredne stranke i Nove Srbije.

- Gradonačelnik Niša i gradska vlast su dužni da građanima Niša objasne na koji način se troše njihove pare - kaže šef odborničke grupe DSS u Skupštini grada Milan Lapčević.

U Izveštaju DRI o kontroli budžeta grada Niša za 2010. godinu konstatovano je preko 140 nepravilnosti i više od milijardu dinara koji su protivzakonito potrošeni.

Prema Poslovniku o radu Skupštine grada Niša, predsednik SG Niša Mile Ilić je dužan da u roku od 7 dana zakaže sednicu koja bi trebalo da bude održana najkasanije 15 dana od dana podnošenja zahteva.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • profesor

    23:10 // 11. 1. 2012.

    Postovana gospodo,
    zasto malo ne zagrebete po povrsini problema koji se zove Montenegro aerlines. Evo na primer videcete da je njihov direktor od osnivanja 1993 dr Zoran Đurišić. Ovaj gospodin je 1998 godine doktorirao na Masinskom fakultetu u Nisu na katedri za Proizvodno masinstvo. Danasnji pomocnika (savetnik) Gradonacelnika Simonovica bio mu je jedan od mentora na disertaciji i od tada traje njihovo poznanastvo i prijateljstvo. Dalje ako malo dalje pogledate bas je Miodrag Manic najvise zagovarao i branio saradnju sa ovom avio kompanijom koja je sada predmet istrazivanje. Molim Vas ili ovo objavite ili istarzite jer verujem u nezavisno istrazivacko novinarstvo. Na kraju evo izvoda iz zvanicne biografije gospodina dr Zoran Đurišić.

    Rođen je 12.avgusta 1956.godine. Diplomirao je 1983. na Fakultetu organizacionih nauka, a magistrirao na Mašinskom fakultetu u Novom Sadu 1989. godine. Doktorsku tezu odbranio je 1998. na Mašinskom fakultetu u Nišu.

  • Lepomir Djordjevic

    11:37 // 10. 1. 2012.

    Polozicete vi racune kad tad!!

  • Stevan Blazic

    01:08 // 10. 1. 2012.

    Ma to je veoma prosto narode ko u Srbiji danas lepo zivi a da nije clan DS ili bliski saradnik. To isto vazi i za ostale partije na vlasti!!!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Ne znam da li je Perišić geometar, arhitekta ili lekar.

Marina Matejević čitalac

Tekst: Perišić: Nova zgrada Hitne pomoći biće kod "Stop šopa"

Pronađite nas na: