Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:54, 8. 1. 2012.

Opozicija traži vanrednu sednicu Skupštine

skupstina-grada-nisa Skupština grada Niša; arhivska fotografija

Odbornici DSS zatražili su zakazivanje vanredne sednice Skupštine grada na kojoj bi se raspravljalo o Izveštaju DRI.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Dejan Markovic

    21:01 // 8. 1. 2012.

    Ovaj DSS se opravi u poslednje vreme..

    • Coka

      14:27 // 9. 1. 2012.

      Lako im je da se opravljaju sad kad su opozicija i kad samo kritikuju! Što nešto ne opraviše dok su do pre 3 godine bili na vlasti, nego zajedno sa Smiljkom Kostićem unazadiše Niš još više! Ne branim koaliciju DS-URS-SPS ni u kom slučaju, ali i DSS je sa NS imala "svoje vreme" da pokažu šta znaju!

    • Borko

      10:00 // 13. 1. 2012.

      (Coka 14:27, 09.01.2012.)
      Kako bre Coko kada su Smiljka počeli da ruše istog dana kada je izabran. Bojkotovali su ga svi od reda ali je ipak najveći broj putnika na aerodromu bilo u njegovo vreme (2006. je bilo 35.518 putnika) a koliko je putnika danas kada je "otvoren grad"?. Organizovao je javni gradski prevoz na nov način i razbio monopol "Niš-ekspresa" i karta je koštla 30 dinara. Uz opštu opstrukciju ovo su samo neki rezultati.

  • Marija

    01:41 // 9. 1. 2012.

    Odbornici Demokratske stranke Srbije cini mi se da su daleko agilniji od ovih iz DS-ove vlasti koji za 3 godine ni rec ne rekose. Mora da su ponosni na 1000 evra sto nam obezbedise, na bolji standard, na Evropu i Kosovo. Dok oni mudro cute, mi postadosmo bednici sa 100 evra manjom platom i duplo vecim cenama. SRAMOTA

  • Jelisaveta Mičić

    15:28 // 9. 1. 2012.

    Ni malo mi se ne sviđa iznos od milijardu dinara, i to ako je samo milijardu dinara, jer za ovaj grad koji je i ovako na rubu siromaštva i nema dovoljno prihoda za svoj razvoj ovakva cifra je ogromna!
    Sa samo 140 nepravilnosti, ili rupa, koje su progutale milijardu, ova vlast je prevazišla samu sebe!

  • zarko

    17:18 // 9. 1. 2012.

    pa tako bi trebali svi da urade kao sto su ovi uradili u nisu.treba da se vidi gde sve odlaze sve te silne pare gradjana.

  • Marko Zivkovic

    17:34 // 9. 1. 2012.

    Nego kako, i treba! Dosta je bilo glupiranja!

  • DEMOKRATA - Niška Banja

    18:10 // 9. 1. 2012.

    Javnost u radu pripada evropskim tekovinama, kojima teži sadašnja vlast. Isplivaće mnoge prljavštine na površinu, ali to su evropski standardi. Bolje da nisu galamili: "Evropa nema alternativu" !

  • Huanita Stojanovic

    20:42 // 9. 1. 2012.

    Da ojasne nego sta,ili se i to pokralo,pa se sad smislja nacin za zataskavanje.Ali neka ovo bude poslednji put da takvi ljudi vode grad,za to nam i sluze izbori zar ne?!

  • Predrag Lazic

    01:06 // 10. 1. 2012.

    Kratko i jasno, DS na svim nivoima samo ostavlja haos za sobom

  • Stevan Blazic

    01:08 // 10. 1. 2012.

    Ma to je veoma prosto narode ko u Srbiji danas lepo zivi a da nije clan DS ili bliski saradnik. To isto vazi i za ostale partije na vlasti!!!

  • Lepomir Djordjevic

    11:37 // 10. 1. 2012.

    Polozicete vi racune kad tad!!

  • profesor

    23:10 // 11. 1. 2012.

    Postovana gospodo,
    zasto malo ne zagrebete po povrsini problema koji se zove Montenegro aerlines. Evo na primer videcete da je njihov direktor od osnivanja 1993 dr Zoran Đurišić. Ovaj gospodin je 1998 godine doktorirao na Masinskom fakultetu u Nisu na katedri za Proizvodno masinstvo. Danasnji pomocnika (savetnik) Gradonacelnika Simonovica bio mu je jedan od mentora na disertaciji i od tada traje njihovo poznanastvo i prijateljstvo. Dalje ako malo dalje pogledate bas je Miodrag Manic najvise zagovarao i branio saradnju sa ovom avio kompanijom koja je sada predmet istrazivanje. Molim Vas ili ovo objavite ili istarzite jer verujem u nezavisno istrazivacko novinarstvo. Na kraju evo izvoda iz zvanicne biografije gospodina dr Zoran Đurišić.

    Rođen je 12.avgusta 1956.godine. Diplomirao je 1983. na Fakultetu organizacionih nauka, a magistrirao na Mašinskom fakultetu u Novom Sadu 1989. godine. Doktorsku tezu odbranio je 1998. na Mašinskom fakultetu u Nišu.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: