Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:37, 6. 3. 2018.

Opozicija tvrdi da Beograd "ucenjuje" niški aerodrom, gradonačelnik negira

aerodrom Hoće li neko zaustaviti razvoj aerodroma?; Foto: A. S.

Ministarstvo saobraćaja traži da Aerodrom “Konstantin Veliki” poveća takse za 100 odsto, kao i da se o svakoj novoj liniji iz Niša prvo traži odobrenje iz Beograda, tvrdi odbornik Branislav Jovanović. Ipak, gradonačelnik Darko Bulatović kaže da to nije tačno.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • Bruno

    20:50 // 6. 3. 2018.

    Ako ne unište ovaj aerodrom oni neće moći da ostvare ono što su potpisali za koncesiju beogradskog aerodroma. Nazadnjaci uništavaju celu Srbiju zarad jednog nazovi grada, Balkanski Bankok.

    • Bata Petrović

      07:11 // 7. 3. 2018.

      G. Bruno, ne mešajte mi se u kumstvo, ja sam tom srpskom korenu prokletstva kumovao još u vreme onoga iz Lijeve reke kada stolovaše u prestonom gradu Beogradu. Srpski Vatikan- grad država bio i,OSTAO.

  • Vendetta

    20:23 // 6. 3. 2018.

    Ako Air Serbia nezeli da leti iz Nisa onda neka puste ko zeli da razvije avio saobracaj na jugu zemlje! Nisu i okolini znaci puno aeodrom zbog turizma i ostali stvari. Od kada aeodrom radi pare se vise vrte nego kada je taj isti aeodrom bio mrtav.

  • nikola

    19:18 // 6. 3. 2018.

    slusao sam od starijih kako su iz juge bezali zbog bgd a i centralizacije i niko nista nije naucio iz 90. i 99

  • Gagi

    21:07 // 6. 3. 2018.

    Vrlo prosto, kome ne odgovara LCC, ici ce preko AirSerbia, Lufthanse, Swiss-a i ostalih preko Skoplja, Sofije ili Beograda. Umesto da se svi prepucavaju, neka razmisljaju kako da povecaju zgradu koja nije nimalo reprezentativna.

  • sozontije

    05:21 // 7. 3. 2018.

    Da li se neko mozda seca da je nas rodjeni Nislija,vrsni strucnjak,hteo da od Niske Banje napravi nesto kao Sremsku Kamenicu i NIJE MU DAO BEOGRAD?Otisao je covek i iz Kamenice.SVETSKI PRIZNAT LEKAR.

  • Revo

    22:53 // 6. 3. 2018.

    Znaci usporiti turisticki razvoj Niša a ubrzati industrijski sa robovlasnickim sistemom i minimalnim platama, bitno da statistika pokazuje da svi rade, a ti narode niški sagni glavu, motaj kablove i diži ruku kad ti se ide u wc

  • Cira

    19:27 // 6. 3. 2018.

    Po ko zna koji put Beograd demonstrira svoju moc i samovolju a jasno je i da ce Nis i jug Srbije ponovo imati najvecu stetu ako bilo sta krene naopako zbog podizanja aerodromskih taksi. Samo u Srbiji se napada nesto sto evidentno uspeva i hvali i uzdize ono sto ne valja nista. I ova Vlada vodi tradicionalnu srpsku politiku, 1 korak napred 2 nazad, uz poznatu srpsku autodestrukciju.

  • Nisu treba tramvaj

    09:42 // 7. 3. 2018.

    Beograd je nesposoban da zaradi zato gusi Nis, ljubomorni su na nas uspeh.Oni u Beogradu nemaju para ni za gradski prevoz a hoce aerodrom i metro. Medjutim borba za Nis mora da bude neprestana. Takodje, Nisu nedostaje par stvari a jedna od njih je TRAMVAJ. Ako manji gradovi od Nisa po Austriji i Svajcarskoj imaju tramvaje,ako Beograd gradi metro sto Nis ne moze da ima tramvaj.

    • Mili Vanili

      11:35 // 7. 3. 2018.

      Tocno taka,tramvaj od nis do nisku banju

  • Nishlija

    10:35 // 7. 3. 2018.

    Nazalost ne postoje ljudi koji ce da se bore za Nis godinama. Jedino resenje je da se trazi otcepljenje Juzne Srbije

    • Odseljeni (u D) Nislija

      13:46 // 7. 3. 2018.

      Samo pricate,hajde nesto konkretno,organizujte se.
      Malo odkukate i ucutite,a oni dave,dave,dave,...

    • Topličanin

      16:45 // 7. 3. 2018.

      Za otcepljenje!Niš-Nišlijama,Toplica-Topličanima.Od ovakve politike "Istanbula" svi da beže jer je samoubilačka

  • gg

    10:04 // 7. 3. 2018.

    Bg je nesposoban da zaradi zato gusi Nis.U Bg nemaju para za gradski prevoz a hoce aerodrom i metro.Nisu nedostaje par stvari jedna od njih je TRAMVAJ. Ako manji gradovi od Nisa po Austriji i Svajcarskoj imaju tramvaje sto Nis ne moze.Zatim nam treba nova sportska dvorana,novo pozoriste gde ce biti i opera.Sport i kultura su najbolji marketing i reklama a time bi se povecao br gostiju u gradu.

  • Nikola

    12:16 // 7. 3. 2018.

    Dali je ovo moguce??? Pa ovaj nas aeodrom znaci za celu juznu Srbiju. Wizzair i Raynair imaju dobre ponude. Vidim i Swiss uvodi 3 liniju nedeljo. Ako ukinu ove linije iz Nisa onda stvarno neznam kakva je ovo drzava?!Onda cu leteti iz Sofije i Skopja a Beograd moze da me zaboravi! Napred Nis napred juzna Srbijo i mi smo ovde svet.

  • Djordje Mrsic

    15:42 // 7. 3. 2018.

    Nisam , niti sam bio clan ijedne partije.Slobodno mogu da kazem , da je sve tacno , sto se Niskog aerodroma tice, i da cene, kapacitete i sve drugo, odredjuje Beograd, grad koji vise nije u Srbiji, nego se sa svojom bulumentom otrgao kontroli!Sramota, olosi Beogradski.Nislije, treba da znate i da je Vucic dao pare iz budzeta Srbije, kako gradjani Beograda , ne bi placali prevoz sa 65god.

    • Draganche

      22:58 // 7. 3. 2018.

      Pre par dana su Makedonci skinuli tablu sa auto-puta koja je ukazivala na aerodrom Aleksandar Veliki. Da zamolimo Makedonce da nam daju tu tablu i da je postavimo ispred Beograda jer je samo jedan Aleksandar Veliki.

  • pavle

    23:07 // 7. 3. 2018.

    ako ovo ucine , vucic pada u nisu a ko pukne u nisu puko je u srbiji . puko je sloba i otisao u istoriju , pukla je demokratska stranka i nestala je , ako ovo ucine i uniste niski aerodrom i turizam u nisu gradjani koji su vrlo samosvesni u ovom gradu na nisavi nece glasati za vucica.

  • Naissus

    19:03 // 7. 3. 2018.

    Smrt fasizmu! Sloboda narodu!

  • Bruno

    19:18 // 7. 3. 2018.

    bg. je Balkanski Bankok, jer se hvale da imaju mnogo turista, i da je broj u porastu, a kome nije jasno po čemu je Bankok poznat žao mi je.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: