Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:35, 9. 9. 2015.

Opozicioni blok na mitingu DS-a u Nišu

zastave Opozicija se ujedinjuje; foto: Vanja Keser/arhiva

Narodni pokret Srbije, Zajedno za Srbiju i Nova stranka podržaće Demokratsku stranku i njihove opozicione ideje na mitingu u Nišu koji je zakazan za subotu, 12. septembar u 14 sati.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • deki

    11:08 // 9. 9. 2015.

    Lider DS u Nisu je doskorasnji dipl.muzikolog koje sve svoje radno iskustvo ima steceno u gradskom vodovodu gde je za vreme svog mukotrpnog rada u istom uspeo da postane master menadzmenta na sengamegasingidumum! Trebalo bi mnogo da ne postojem svoju porodicu, skolu i znanje da bih se prepustio polikantima!

    • za njega ne znam

      13:08 // 9. 9. 2015.

      ali na konferencijama za štapu u prvim redovima sam viđala julovce i radikale...od stranke ostalo samo ime.

    • Dexter

      13:58 // 10. 9. 2015.

      I zato se zalažeš da večno vladaju ovi vrhunski intelektualci koji nas sad usrećuju. To hoćeš da kažeš?

  • Randjelovic Milan

    11:16 // 9. 9. 2015.

    Gotovi su! #dolevucic!

  • Jelena Mitic

    11:17 // 9. 9. 2015.

    Bravo demokrate, svi zajedno i svi slozno protiv najgore vlasti u istoriji!

  • jelena

    11:53 // 9. 9. 2015.

    Šta dugo .
    Jer moramo mi doći na trg, da bi oni otišli!

  • Dušan

    11:57 // 9. 9. 2015.

    Ovi sadašnji pogazili su svaku izgovorenu reč i obećanje iz predhodne kampanje!
    Unazadili su , opljačkali i zaustavili sve čega su se dotakli.
    Ja dolazim, jer ovako više ne ide nikuda sem u još goru bedu i propadanje.

  • Opa

    12:02 // 9. 9. 2015.

    Svi su ovi iz istog lonca,vecini je prvo radno mesto fotelja,a neki su i pokazali svoje "mogucnosti" i "brigu za gradjane".Sada bi ponovo "u sedlo". Takve smo imali, imamo i na zalost,takve cemo ponovo izabrati, da setaju iz stranke u stranku zbog fotelje.

    • jelena

      12:59 // 9. 9. 2015.

      @opa, epa ja nisam iz tog ,,lonca" a ićiću na proteste i podržaću smenu OVIH iz razloga što su zadužili i unuke naše, koje će mo kako stvari stoje viđati samo protiv Skajpa jer mi nećemo imati para za karte a deca će nam biti ilegalci koji sa završenim fakultetima čiste bazene i voze kamione. E radi toga G-dine OPA ja idem na protest . Vama je očigledno dobro jer ste se SNS-snašli!

  • Dr VIOLETA

    12:49 // 9. 9. 2015.

    Ovi bi da se vrate na vlast i to u mnogo gorem sastavu nego ranije. Pa narod nije "pasao travu" - očekuje ozbiljnu političku ponudu.

  • jelena

    12:53 // 9. 9. 2015.

    @opa pa neće biti da je baš tako, radim 30 godina i nisam dobila posao na vezu ali dugo dugo pamtim,
    na primer ko je bio na vlasti 99, ko je bio ministar informisanja i ko je govorio ubiti 100 šiptara za jednog Srbina pamtim iz tih dana i Dačića
    Pamtim i redove za mleko kada mi je sin bio mali a vidim da su isti i sada na vlasti i da mi se sin kao i hiljade drugih završenih studenata sprema da od

  • Opa

    13:16 // 9. 9. 2015.

    Jelena, pamtim i ja. I "mora da stane da bi krenulo"; paljenje racuna; stavljanje osiguraca duplo manjeg otpora da odmah nema struje, paljenja kontejnera, hladnih radijatora zbog Boska... Nevolja je u tome sto i Vi i ja pamtimo, a oni subvencije drzave, kvote za uvoz, posebne pogodnosti....Ko je od njih osiromasio? A mi, Vi, ja i toliko drugih.

  • Opa

    13:46 // 9. 9. 2015.

    Ne ulazeci u dalju polemiku sa Jelenom zelim joj svaku srecu na okupljanju. Bio sam clan SK, kao i ona verovatno, ako se zaposlila pre 30 godina. Drugi me ne interesuju. A Jeleni svako dobro i da svima bude bolje.

    • jelena

      14:04 // 9. 9. 2015.

      Ni ja niti iko od moje familije nije bio član SK !!

  • Mr.Andronicus

    13:54 // 9. 9. 2015.

    Proci ce kao u Kragujevcu.

    • Pa i nisu nesto lose prosli

      16:58 // 9. 9. 2015.

      http://ozonpress.net/wp-content/uploads/2015/06/ds-kg1.jpg Evo ti link slike iz Kragujevca, kolona do kraja ulice

      http://cdn.tf.rs/2015/04/25/Pristalice-Demokratske-stranke-Demokratska-2.jpg A ovo ti je link slike sa protesta iz Beograda u Aprilu

      I ne podrzavam bas DS, ali je to jedina opoziciona stranka koja ce preci cenzus, pa je bolje da jacam opoziciju nego da dam glas znate vec kome

  • Ivan Ognjanović

    13:59 // 9. 9. 2015.

    Popalim se da ce biti bolje, da ce Vucic konacno biti sklonjen, da ce sunce opet da sija...i onda skontam ko je opozicija.

    • tacno

      17:13 // 9. 9. 2015.

      U pravu si prijatelju, ali koga da izaberemo? Zuti jesu bili losi, ali ovi sada su vrhunac. Jedino nam je ostalo jos Raduovica da probamo, jer verujem da nije kao ostali politicari. Uostalom AV ga je oterao iz ministarstva jer je stopirao malverzacije i kradje, sto vodji nije odgovaralo. Pronadji klipove na youtube i neke emisije u kojima je Radulovic. Uostalom 2014 su osvojili 4% glasova u Nisu..

  • Zika Prvulovic

    17:02 // 9. 9. 2015.

    Izadjimo! Tesko se zivi.Vlast obecava kule i gradove, a narod ne dobija ni mrvice. Ne treba cutati,pokazimo svoje nezadovoljstvo.Nislije, mi nikada nismo bili apaticna masa,borimo se, da nasi mladi lekari lece nas a ne Nemce, da nasa deca ne rade po belom svetu poslove koje niko nece. Mora se od necega poci. SAPIENTI SAT.

  • hmm

    17:08 // 9. 9. 2015.

    Dobro pa nece da budu vrucine i mogu da dodjem na miting, da je bilo vreme kao pre 2 nedelje niko ne bi dosao na miting. I da kazem da nisam neki fan DS-a ali se nadam da su oterali lopove iz stranke, uostalom videcemo kome cu da dam glas ili zutima ili Radulovicu, mada mi se Radulovic cini kao bolji izbor. Mogli bi da udjete u koaliciju sa Radulovicem, ali da gradonacelnik bude iz njegove stranke

  • Dragan

    07:47 // 10. 9. 2015.

    Zutajci, kojima sam i sam pripadao nekada, zaista nisu nista uradili u svoje vreme. Sve je to bio cist karijerizam i nista vise. Ovde ne treba nov ekonomski program jer se vec 15 godina vidi da je ekonomija = drpisanje. Ovde nam prvo treba vlada nacionalnog spasa da zabrani zanimanje politicar i ukloni lopove zanavek. Zutajci su jedna izvakana prica. Potrebni su ljudi sa uspesima, sa dugim godina

  • Vlada

    18:35 // 10. 9. 2015.

    Samo napred demokrate! Vidimo se u subotu.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: