Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:22, 14. 6. 2012.

Opštinski izbori u Medveđi 24. juna

Medvedja 6 mala (2)

Za lokalne izbore u Medveđi, koji treba da se održe 24. juna, Opštinska izborna komisija zvanično je proglasila šest izbornih listi. Izbori nisu održani 6. maja zbog nepravilnosti.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • ivica

    13:25 // 14. 6. 2012.

    Ako vec objavljujete neku vest onda to treba i istraziti a ne pisati ,izbori nisu odrzani zbog "zbog nepravilnosti na koje je ukazao Upravni sud".Upravni sud je 4.maja doneo resenje da se izbori moraju odrzati ali zbog samovolji i bahatosti OIK i presednika opstine oni nisu odrzani.Takodje neka neko objasni gde u Zakonu o lokalnim izborima stoji da obrasci moraju biti popunjeni na jeziku i pismu koji je u sluzbenoj upotrebi.Ovo je jos jedna samovolja presednika,koji manjinama nedaje da se kandiduju a prosli put su se zalili kako je neko hteo za zelenim stolom da dodje na vlast.Da su prihvatili ove dve liste nebi imali vecinu u OIK.Velika sramota....Ovo se ne nikada,nigde nije desilo....sramota...

  • Glas Divljine

    15:50 // 14. 6. 2012.

    Ovo samo moze u Srbiji da se desi u stvari maloj Medvedji.Verujem da na ovim izborima gradjani ce ispraviti ovu nepravdu.

  • Leon

    20:41 // 14. 6. 2012.

    Ovo sta se dogodi u ovu siromasnu opstinu ali kriminalno rukovodstvo treba hitno :

    1.Uhapsiti Savetnike aktualnog presednika icelu garnituru
    2.Blokirati njihov kapital i njihovu imovinu sve dok oni ne dokazuju gde su krili pare ( kipar .. luxemburg ?.)i kako su stigli taj ogroman kapital i kome su krali dokazi dokazi...da ne pricamo sve nemiri,tuce,prevare..... ovo samo specjalno tuzilastvo iz beograda moze da stopira.

    3.Vanredne mere u opstinu sto pre

    Ja vam garantujem da u kratko vreme ako drazava ne ubedi gradjane da ima zakon i u nas kraj ( da kriminalci idu gde treba, njihov kapital za pravdu i socjalne asociacie i izbeglice ) narod nece vise ta trpi i to ce kosta skupo za drzavu ????? ne samo u pare ?? mi smo navikli da idemo u autodestrukciju???

    medije moze nam pomoci najvise da izlazimo iz ovaj tunel,
    pozdrav

  • vrapcic

    10:57 // 15. 6. 2012.

    Leon svaka ti je na mestu,ove treba proterati sto pre jer medvedjanima preti mrak ako ostanu ovi...pitaju li se ljudi tamo odakle njihov predsednik deli pare kao deda mraz...mora da mu ih tata dao..tako nepismenog presednika nema u Srbiji a i daljeradi to sto radi......pare......to je zemlja Srbija

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: