Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:48, 11. 3. 2016.

| Politika

Osipa se niška opozicija još u začetku

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
opozicija
Knjiga spala na 4 slova; foto: JV arhiva

Dan nakon potpisivanja koalicionog sporazuma niške opozicije saradnju je otkazala Reformistička stranka, a u odnosu na sam početak pregovora u igri više nisu ni Nova stranka, ni Zajedno za Srbiju.

Informaciju da reformisti više nisu deo ujedinjene opozicije “Južnim vestima” potvrdili su i lider ove stranke u Nišu Aleksandar Višnjić i predsednik Gradskog odbora Demokratske stranke Miodrag Stanković.

Ni jedan ni drugi nisu govorili o razlozima za prekid saradnje, a Stanković je rekao da se nastavlja prikupljanje potpisa za izbornu listu koju će predvoditi Vladimir Domazet.

Posle dugog premišljanja i pregovora juče je Nova stranka objavila da na izbore izlazi samostalno, a potpredsednik Zajedno za Srbiju Boško Ristić rekao je za “Južne vesti” da zasada nema dogovora ni sa jednom strankom opozicije u Nišu.

Na kraju, od pompeznog početka knjiga je spala na 4 slova, pa trenutno ujedinjenu opoziciju u Nišu čine Demokratska i Socijaldemokratska stranka, LDP i Narodni pokret Srbije koji će na listi nastupati, kako kažu zbog formalnosti, kao deo Rusinske stranke.

Iako je juče na konferenciji za medije opozicije rečeno da je u Nišu učinjeno nemoguće i da opozicija ide u jednoj koloni na predstojeće izbore, po svemu sudeći, ipak će biti nekoliko kolona.

Podsetimo, okupljanje opozicije u Nišu počelo je krajem prošle godine nakon sednice Skupštine Grada koja nije prenošena uživo.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Nikola Ciric

    18:48 // 11. 3. 2016.

    Nasli se kurta i murta opet da prave koaliciju..Jadan je Nis kad ce narednih 40 godina opet da tone sve dublje i dublje,ne smem ni da pomislim ne dao bog scenario i da Nis zadesi poplava,mislim da bi nam to bio kraj..vratili bi se nazad u 15 vek..Nema veze tu je Bananamen da dodje u pomoc ako nista drugo od ostalih mogu da ocekujem kao i poslednjih 4 godine..Gradjani pamet u glavu za ove izbore!

  • shaft

    18:13 // 11. 3. 2016.

    Nista cudno,Nis je ovo!Rec,pruzena ruka i potpis ne znace Nista!Zbunjujute vec sludjeni narod!

  • slavko

    14:55 // 11. 3. 2016.

    I toliko ih je dovoljno da skinu neznalice sa vlasti.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: