Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:33, 14. 4. 2021.

| Politika

Ostavka načelnika Komunalne milicije izabranog pre 9 dana

Autor:Milica Milojević KostićIzvor:Južne vesti
komunalna policija
Đorđević nije želeo da potvrdi informaciju; Ilustracija; foto: arhiva JV

Informacije do kojih su došle Južne vesti da je prošle nedelje postavljeni načelnik Komunalne milicije u Nišu Goran Đorđević već podneo ostavku, on sam nije želeo da komentariše, a gradonačelnica Dragana Sotirovski kaže da će javnost biti obaveštena kada je i zvanično podnese i da će tada saznati i razlog.

Devet dana nakon što je izabran na mesto načelnika Komunalne milicije u Nišu Goran Đorđević je podneo ostavku, informacije su iz Gradske uprave. Izvori Južnih vesti prenose da je ostavci prethodio razgovor sa gradonačelnicom Niša, nakon intervencije za vikend kada je objavljeno da je rasturena kovid žurka sa oko 200 ljudi. Nakon toga i pod pritiskom nezadovoljnih komunalnih milicajaca i procene da na terenu nisu bezbedni Đorđević je, prenose izvori, tražio bolje uslove, ali dogovor nije postignut.

Sam Đorđević ovu informaciju nije želeo da potvrdi. Na pitanje novinara Južnih vesti zašto je novoizabrani načelnik već podneo ostavku odgovorila je gradonačelnica Niša.

Kad bude podneo zvanično, o tome ćemo obavestiti javnost, pa ćemo verovatno znati i razlog zbog čega je podneo ostavku, rekla je Sotirovski.

Izvori Južnih vesti kažu da na funkciji ostaje do izbora novog načelnika, a u međuvremenu je suočen za zahtevima zaposlenih koji traže da se uredi smenski i prekovremeni rad.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Dragan

    19:55 // 15. 4. 2021.

    Gradska vlast je u ozbiljnom problemu a posebno zbog prikrivanja dokaza radi provere sumnje nezakonitog pretvaranja privatne imovine u javnu svojinu.

  • Petka

    17:48 // 15. 4. 2021.

    Ovo je nešto neverovatno taj čovek nikada nije do sada odustajao od svojih funkcija, pravi pravnik profesionalac ovo je zadnje vreme REDNO JE DA RADNICI GRADSKIH UPRAVA PREDUZMU NESTO I OBAVESTE CENTRALU BEOGRADA O SVEMU STA SE DESAVA U UPRAVAMA I SLUZBAMA ovo nikada ovako nije bilo.

    • Realno

      14:12 // 19. 4. 2021.

      Goran je trebao da bude jedan od načelnika, odabir načelnica je nerealan posebno u upravi za građevinu užas jedan!

  • Anđeo

    11:13 // 15. 4. 2021.

    Podrška za načelnika Gorana
    izdrži Gorane ljubomora je čudo ti si trebao da budeš jedan od načelnika tih šest uprava ali ovi sa Sega mega diplomama na svu žalost imaju prednost uz tebe smo svi koji verujemo u pravdu i čast!

    • Smuk

      16:06 // 15. 4. 2021.

      @pali, mali Andjeo : Tandara - broć !
      Ko ne drži do sebe , drži tudjeg !

    • Koleginica

      17:54 // 15. 4. 2021.

      Nešto se čudno dešava u gradskim upravama i službama Gorana znam kao izvrsnog kolegu ovo ne liči na njega!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Dele prvo mesto sa Katastar.

Danilo Nenezić Čitalac

Tekst: Nišu nagrada za najbolju gradsku upravu u oblasti efikasnosti i delotvornosti [anketa]

Pronađite nas na: