Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:01, 24. 7. 2019.

Osude niške SNS bajke: Dobre vile politički zloupotrebile decu

SNS vile Sagovornici kažu da su vile zloupotrevile decu u političke svrhe; foto: Twitter/SNS Niš

Kao najgoru moguću zloupotrebu dece u političke svrhe novinarka Tamara Skrozza, koja se godinama bavi etikom, videla je nedeljnu akciju Srpske napredne stranke na dečijem igralištu u niškom naselju Pantelej, kada su članice SNS obučene kao vile mališanima delile čokolade i knjige. Pavle Dimitrijević iz organizacije CRTA takođe napominje da je akcija sporna i zato što je pitanje da li politička stranka uopšte sme da se bavi ovakvim “humanim aktivnostima”, a pitanje je i ko je poklone platio.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • Prcko

    11:03 // 24. 7. 2019.

    Ovi su se skroz odnarodili i poludeli od pare. Zive u nekoj svojoj bajci i ne bi cudilo da vecina ovih SNS zena veruje da su zaista vile... Da im je neko iz centrale naredio da se obuku kao klovnovi i da idu se krevelje na trgu sigurno bi i na to pristale.

  • ljuba

    12:29 // 24. 7. 2019.

    Rade botovi,dobro su placeni da udaraju minuse,ha,ha...

    • Djunta

      18:45 // 24. 7. 2019.

      Uz platu,prevoz i nerad,padne i sendvic !

  • Milca iz Popovca

    09:08 // 24. 7. 2019.

    Zasto? Tamo je i Guska bio. Od njega deca mogu da nauce kako se zavrsava skola, sprovode tenderi,parkira auto ispred S.Grada. Bas lepo bilo

    • jasna bg

      11:02 // 24. 7. 2019.

      Od Bate drvara da nauce deca kako bez skole moze da se postane politicar,a do juce ste metrili drva i dugovali milone za struju i krali struju.

  • Bojan

    12:03 // 24. 7. 2019.

    Bolje da su postavili neku kantu za djubre, da su zamenili polomljeni mobilijar, da su zamenili sijalice za osvetlenje igralista koje godinama ne rade, da su postavili neku klupicu oni se brukaju I promovisu jedno veliko nista. Sram Vas bilo, sve Vas koji ste u tome ucestvovali.

  • Mara

    09:52 // 24. 7. 2019.

    sramota

  • Daca

    17:44 // 24. 7. 2019.

    Mene zanima koju smo poruku poslali deci ucesnicima i svoj niskoj deci ovom akcijom? Zasto se ne oglasi nacelnica okruga i kao novinar i kao politicar? Sta krivo joj sto se nije slikala s vencicem na glavi.Ovo nije prazna pricaOvo je vrlo ozbiljna dijagnoza....Znam samo da moj unuk nece u vrtic Pcelice

  • vlada

    22:56 // 24. 7. 2019.

    Najgora i najnepismenija vlast ikada...koja se ne srami nicega...

  • Dejan

    07:40 // 25. 7. 2019.

    Sasvim prikladno i u skladu sa prodavanjem bajki i pričica.

  • Gospodja Melesh

    10:48 // 25. 7. 2019.

    Dobre Vile.... Kakav cirkus...Te trijažne što se selfiraju, nemoj da rade sta im je posao da ljudski pregledaju decu pri dolasku u vrtic nego puštaju bolesnu decu jer su neznamčija da zaraze zdravu, pa posle EPIDEMIJA..... SRAMOTA!!!

  • Predrag

    09:50 // 10. 8. 2019.

    Danas na ulici ne smeš ni da pomiluješ dete,ispašćeš pedofil i nastran. Šta ima loše u deljenju poklona deci,bez ikakvih stranačkih obeležja. Što novinarka Tamara ne organizuje kolege i ne stranački podele poklone deci ili bilo ko drugi?

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: