Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:39, 6. 5. 2012.

| Politika

Otvorena sva biračka mesta u Topličkom okrugu

Autor:N.M.Izvor:Južne vesti
kosta GLASANJE 280x210

U opštini Kuršumlija u 7 sati otvorena su na vreme sva 52 biračka mesta. Prema podacima Opštinske izborne komisije na dva biračka mesta bilo je tehničkih problema.

U birački spisak u opštini Kuršumlija pravo glasa na parlamentarnim i predsedničkim izborima ima 16.902 glasača, dok na lokalnim izborima biračko pravo može da ostvari 16.202 građana kuršumlijske opštine.

Opštinska izborna komisija potvrdila je 11 izbornih lista za lokalne izbore. Za novi saziv SO Kuršumlija bira se 37 odbornika. 

U prokupačkoj opštini na vreme je otvoreno 91 biračko mesto. Pravo glasa u opštini ima 38.924 Prokupčana.

Predsednik OIK Sonja Biočanin kaže da je na nekoliko biračkih mesta bilo sitnijih problema, ali su oni tehničke prirode i nakon desetak do 15 minuta, te nepravilnosti su uklonjene.

U Prokuplju za lokalne izbore utvrđeno je 13 izbornih lista za lokalne izbore, a glasa se za 55 odbornika.

U opštini Blace u 7 sati otvoreno je 31 biračko mesto. Predsenik OIK Biserka Zdravković kaže da je na više mesta bilo zakašnjenja zbog velikog izbornog materijala, ali da su sve nepravilnosti otklonjene i da sada glasanje teče normalno. Broj birača sa pravom glasa u Blacu je za lokalne izbore 10.149, a za parlamentarne i predsedničke 10.404.

U Žitorađi u 7 sati na 27 biračka mesta počelo je glasanje. Sva su otvorena na vreme, ali još uvek ima problema na jednom biračkom mestu.U ovoj opštini ima 13.745 birača.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: