Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:32, 22. 2. 2016.

| Politika

PUPS u Nišu održao tribinu, sindikat penzionera kritikuje

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
pups
Krkobabić u Nišu; foto: FB strana PUPS

U sali niškog Narodnog pozorišta najviši funkcioneri PUPS-a uz podršku Bratislava Gašića, potpredsednika SNS i novog koalicionog partnera, otpočeli su predizbornu kampanju, a Udruženje sindikata penzonera je ocenilo da se PUPS ne zalaže za penzionere, već za lični interes.

Milan Krkobabić, prvi čovek PUPS-a, je u 3 dana 2 puta posetio Niš, prvo je u četvrtak otvorio poštu u selu Hum, a onda je došao na tribinu svoje stranke.

12743828-1722230881347939-8209821744746137449-n Sa novim koalicionim partnerima; foto: FB strana PUPSNa sceni pozorišta je rekao da PUPS kreće u snažan pohod i da će se u prvi plan istaći ljudi “koji su znali da rade i koji i sada rade”.

Tu moraju da budu uključeni i držžava, i lokalna samouprava, i porodica, ali i pojedinci. Samo tako, skupa zajedno, možžemo da dobijemo tu bitku. To će biti najžžeššća bitka i ključna bitka za građane Srbije - poručio je Krkobabić, a prenosi RTS.

Scena niškog pozorišta postala je prirodna stvar i za potpredsednika Srpske napredne stranke, jer je pre nedelju dana na njoj govorio na tribini Ujedinjene seljačke stranke, a sada PUPS-a.

12743837-1722230704681290-5280947180279231533-n Penzineri u sali niškog pozorišta; foto: FB strana PUPSOn je i sada u ime SNS podržao novog koalicionog partnera, a prisutne penzionere je nazvao “herojima reformi Aleksandra Vučića”, aludirajući na to što je najstarijima odlukom Vlade smanjeno 10% penzije.


Sindikat penzionera: Zakonska pljačka penzionera

U Uduruženju sindikata penzionera kažu da se PUPS ni na koji način nije pobunio protiv odluke Vlade Srbije da se penzije smanje, već su njihovi poslanici i ovu odluku, kao i ceo mandat, oćutali.

PUPS je podržao smanjenje penzija i danas sa pravom strahuje od budućeg izbornog rezultata. Da nije tako izašao bi na izbore samostalno i ne bi se parazitski šlepao uz ovu ili onu stranku. Korumpiranoj vrhuški PUPS-a jasno je da za njih više niko ne bi glasao - kažu u Udruženju.

Posebno ističu činjenicu da Krkobabići, kao osnivači PUPS-a, kroz stranku gledaju samo svoje lične interese i ne brinu o penzionerima.

Nisu oni došli kod gospodara Vučića zbog većeg broja poslaničkih mesta, jer će dobiti manje nego što im je nudio SPS, nego zbog Krkobabićeve direktorske funkcije u Pošti Srbije i funkcije njegovog sina Krkobabića Trećeg na mestu potpredsednika Privredne komore - poručuju iz Udruženja.

Penzioneri kažu da je potpuno nebitno s kim se PUPS udružio, jer “svi koji su do sada bili u vladajućoj koaliciji naneli su štetu penzionerima Srbije”.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • petar

    21:41 // 24. 2. 2016.

    Mislio sam da glasam za SNS ali posle ulaska PUPS u koaliciju, glasacu za Seselja, iz inata. Casna rec!

  • Mali Djokica

    19:28 // 23. 2. 2016.

    Mnogo gladnih u Srbiji, ali Milan Krka...

  • radivoje milenković

    11:53 // 23. 2. 2016.

    "snažan pohod". Pretpostavljam da se odnosi na ličnu fotelju! A ćutolozima koji se javljaju za reč samo zbog promaje u sali, ni reči! Njih treba amputirati, jer sve što znaju, to je da ćute.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: