Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

18:12, 16. 11. 2014.

| Politika

Pajtić: U medijima nas nema, krećemo od vrata do vrata

Autor:D. M.Izvor:Južne vesti
pajtic
Bojan Pajtić uručio članske karte novim članovima DS-a u Leskovcu

Predsednik Demokratske stranke Bojan Pajtić saopštio je svojim članovima u Leskovcu da moraju da krenu u kampanju od vrata do vrata, kao što su to čini devedesetih godina.

Po njegovim rečima, za Demokratsku stranku u vreme današnje cenzure i autocenzure nema prostora u domaćim medijima te im je preostalo da se sa građanima suočavaju oči u oči.

I pored velikog medijskog mraka, demokrate uspevaju da u svoje okrilje dovode nove članove. Posle dve godine satanizacije DS-a, ova stranka uspeva da učlani po desetak novih članova nedeljno. Samo danas u Leskovcu je primljeno dvadesetak novih članova - istakao je Pajtić i lično uručio članske karte novim članovima.

U Demokratskoj stranci su najavljeni i novi unutarstranački izbori.

Oni su raspisani na svim nivoima, a akcenat je stavljen na lokalne, jer je veliki broj povereništava u Srbiji, kakav je slučaj i u Leskovcu - rekao je Goran Ćirić, predsednik Izvršnog odbora DS-a.

Nakon podnete ostavke na mesto narodnog poslanika, o razlozima svog čina prvi put je progovorio i doktor Miodrag Stojković. miodrag stojkovic Stojković dao ostavku na mesto poslanika jer ne želi da njegov posao u bolnici trpi

Uradio sam to iz logičnih razloga. Rastrzan sam poslom između Leskovca, Beograda i Kragujevca. Jednostavno nisam sve mogao da postignem, a moj posao ne može da trpi. Meni je jako bitna bolnica u Leskovcu. Mi izumiremo. Iako malo mogu da doprinesem tome da se to promeni, ja to smatram svojom životnom misijom - rekao je  dr Stojković.

Demokrate podsećaju da svi zainteresovani Leskovčani mogu da potpišu njihovu peticiju protiv smanjenja penzija i plata u javnom sektoru, i to radnim danima u prostorijama Gradskog odbora stranke, a subotom na štandu na platou ispred Robne kuće.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: