Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:48, 25. 12. 2014.

| Politika

Pajtić u Nišu kritikovao rad vladajuće većine

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti, NTV
pajtic
Bojan Pajtić u Nišu ponudio pomoć penzionerima

Od stupanja na mesto predsednika Demokratske stranke, Bojan Pajtić prvi put se obratio javnosti u prostorijama niškog odbora. Pored kritike rada državnih organa ukazano je i na loše poteze gradske vlasti.

Krajem maja na unutarstranačkim izborima mesto predsednika Demokratske stranke pripalo je Bojanu Pajtiću, dugogodišnjem funkcioneru DS i prvom čoveku Vlade Vovodine.

6 meseci nakon stupanja na dužnost novi predsednik posetio je niški odbor i tom prilikom još jednom izneo stav DS o protivljenju smanjenju plata i penzija.

Boli nas to što se smanjuju plate i penzije, a ujedno se zapošljava 55.000 partijskih kadrova Srpske napredne stranke. Na to na godišnjem nivou ode 600 miliona evra, a uštede na plate i penzije su 370 miliona evra. Aktivisti SNS-a su pojeli susptancu ove države - rekao je Pajtić.

Konkretno, u Nišu, kako je rekao v. d. predsednik niškog odbora Demokratske stranke Miodrag Stanković, nema novih investicija i novih zapošljavanja.

Građani su dobili nove namete i veće poreze. Politika štednje ne važi za lokalne funkcionere koji u gradskoj vlasti imaju po nekoliko funkcija i nekoliko primanja - rekao je Stanković.

I Demokratska stranka, kao i Pokret “Dosta je bilo” Saše Radulovića, ponudila je pravnu pomoć penzionerima kojima se smanjuju penzije, jer kažu da je to njihovo stečeno pravo i da niko ne može da im ga oduzme. 

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Jovan bulevarac

    19:39 // 3. 1. 2015.

    Pita sin oca: Tata da li je istina da su demokrate žute? "Zlatni su sine, zlatni"! Nikad gora vlada, nikad gora gradska vlast, ajmo demokrate da vratimo nadu u naš grad!

  • Kalča

    19:33 // 2. 1. 2015.

    Da je ds bratija bila bar elementarno poštena sad narod ne bi jahala sns satrapija. Padosno iz tiganja u vatru. Sledeći izbori - pepeo. Posle, možda, samo možda - iz pepela feniks.

  • BoyNick

    08:15 // 27. 12. 2014.

    Kome nije jasno da je posledje dve godine zaposljeno u gr. upravi vise od 200 radnika neka uporedi budzete za prethodne godine. Plate su zamrznute, a iplatni fond veci!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: