Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:48, 25. 12. 2014.

Pajtić u Nišu kritikovao rad vladajuće većine

pajtic Bojan Pajtić u Nišu ponudio pomoć penzionerima

Od stupanja na mesto predsednika Demokratske stranke, Bojan Pajtić prvi put se obratio javnosti u prostorijama niškog odbora. Pored kritike rada državnih organa ukazano je i na loše poteze gradske vlasti.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • lokalna vlast....

    13:00 // 25. 12. 2014.

    Nisam nizakoga,ali zuti su bolje vodili grad od ovih botova,realno...Sto se tice gradskih izbora glasao bih za zute,ne zato sto su dobri,nego zato sto su botovi jos gori od njih.DOBRO DA NIJE VECE ZLO

  • Anči

    13:07 // 25. 12. 2014.

    Ja sam nišlijka i ne primećujem da se zapošljavaju novi kadrovi. A što se g. Pajtića tiče, cenim njegovu inicijativu da pomogne nišlijama, ali vidim i u Vojvodini sve srećeno, pa...

  • peki paki

    16:27 // 25. 12. 2014.

    Ti si Pajticu - promasena investicija kao i tvoja stranka,a ti Blagojevicu razmisli o osnivanju niške stranke kako bi oduvali i trenutne i sve druge Bg.stranke

  • BoyNick

    08:15 // 27. 12. 2014.

    Kome nije jasno da je posledje dve godine zaposljeno u gr. upravi vise od 200 radnika neka uporedi budzete za prethodne godine. Plate su zamrznute, a iplatni fond veci!

  • Kalča

    19:33 // 2. 1. 2015.

    Da je ds bratija bila bar elementarno poštena sad narod ne bi jahala sns satrapija. Padosno iz tiganja u vatru. Sledeći izbori - pepeo. Posle, možda, samo možda - iz pepela feniks.

  • Jovan bulevarac

    19:39 // 3. 1. 2015.

    Pita sin oca: Tata da li je istina da su demokrate žute? "Zlatni su sine, zlatni"! Nikad gora vlada, nikad gora gradska vlast, ajmo demokrate da vratimo nadu u naš grad!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: