Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:21, 23. 3. 2017.

| Politika

Parović u Prokuplju delio seme povrća sa svojim likom

Autor:Lj. M.Izvor:Južne vesti
parovic na semenskom povrcu foto lj.m.
Sezonsko povrće kao predizborni materijal u kampanji; foto: Lj.M.

Iako je do sada u okviru predsedničke kampanje Prokuplje i opštine Topličkog okruga obišlo nekoliko kandidata, sinoćna poseta Miroslava Parovića bila je, čini se, najorginalnija, jer je na postavljenom punktu u pešačkoj zoni u centru Prokuplja delio kesice sa semenom povrća.

Predsednički kandidat Narodnog slobodarskog pokreta je svoju sliku nalepio na prednjoj strani kesice sa semenom.

Prolazila sam ulicom kada su me neki mladi ljudi zaustavili i ponudili mi nekoliko kesica semena raznog povrća, poput paradajza i peršuna. Pomislila sam da je u pitanju reklama neke semenske kuće, ali kada sam ugledala na prednjoj strani lik mladića i redni broj 3, shvatila sam da se radi o kandidatu za predsednika – priča jedna starija Prokupčanka.

Kaže da je ponuđene kesice semena uzela i da je pitala mladiće ko je čovek sa slike, kada se, kako kaže, pojavio sam Parović koji je ukratko rekao svoju biografiju, da ima duži radni staž od svih kandidata i da nije profesionalni političar.

Saslušala sam ga, uzela kesice semena, ali iskrena da budem - neću ga glasati. Nije me ubedio, suviše je ovo neozbiljno – dodaje Prokupčanka.

Parović je inače tokom jučerašnjeg dana posetio pojedine opštine Topličkog okruga gde je razgovarao sa građanima i delio svoj promotivni materijal, seme sa sezonskim povrćem.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: