Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:59, 20. 10. 2014.

| Politika

Paunović podneo izveštaj nakon 100 dana rada Veća

Autor:Biljana RoganovićIzvor:Južne vesti
490x370-Paunovic.jpg
Paunović kaže da je "uspeh aktuelne vlasti još uvek u fazi planova"

Nakon 100 dana rada prokupačkog Opštinskog veća, predsednik Opštine kaže da su „uspesi ove vlasti još uvek u fazi planova i programa koje će se truditi da ostvare“.

Predsednik Opštine Miroljub Paunović ističe u izveštaju podnetom lokalnoj Skupštini da zaduženja dostižu godišnji budžet.

Danas naša Opština redovno servisira sve svoje budžetske korisnike i isplaćuje dugove prethodnih vlasti. Jasno je da pred sobom imamo tešku materijalnu situaciju u kojoj naša zaduženja dostižu naš godišnji budžet, a to je milijardu i sto miliona dinara - naglasio je Paunović u obraćanju odbornicima.

On je dodao da je u planu i završavanje objekata koji su započeti sa gradnjom, a to su novo obdanište i zgrada Doma kulture, čiji se završeci očekuju na proleće.

Činimo sve napore da privučemo investitore i oživimo ovaj kraj - između ostalog je rekao Paunović.

On je istakao aktivnosti koje su usmerene na oživljavanju sporta i promociji među omladinom, kao i radove prokupačke Direkcije na održavanju putne, vodovodne i elektro mreže. U cilju štednje, posebno institucijama kulture, umanjena su sredstva iz budžeta.

Povodom Paunovićevog izveštaja reagovala je prokupačka Demokratska stranka iz koje navode da baš to što ništa konkretno nije urađeno, već se „sve samo planira, pokazuje kakva je vlast u Prokuplju“.

Novo obdanište i zgrada Doma kulture su bukvalno završeni još pre 2 godine. Konkretno, obdaništu treba samo nameštaj, a Domu kulture unutrašnji sitni radovi. Ova vlast se svela samo na planiranje i hvaljenje projektima koji su davno pre nje započeli, a to pokazuje da, sem ličnih interesa, ne rade ništa za dobrobit zajednice - kažu u DS-u.

Oni podsećaju da je ova vlast u Prokuplju već 2,5 godine, a ne kako kažu samo 100 dana, ali je do kraja maja umesto Paunovića (SNS) predsednik Opštine bio Ljubiša Đurković (SPS). 

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • motka

    07:47 // 21. 10. 2014.

    Sramote jedne sta ste obecavali narodu Dokile vise planovi i najave, nepismeni i nesposobni ste svi od reda.

  • promene

    17:01 // 20. 10. 2014.

    Ništa nismo radili,pa nismo mogli ni da pogrešimo.To je ukratko izveštaj predsednika.A umesto da otvaraju fabrike, oni otvaraju apoteke.To sve pokazuje ko su i koliko sposobni.

  • milan

    15:37 // 20. 10. 2014.

    Samo sto nikako da dovedete nekog investitora koliko ste vec na vlasti pricate bajke necete jos dugo

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: