Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:53, 30. 5. 2013.

| Politika

Pavlović novi poverenik DS-a u Dimitrovgradu

Autor:Miroslav NackovIzvor:Južne vesti
srdjan-pavlovic,-dimitrovgrad.jpg
Srđan Pavlović; foto: ekapija.com

Posle prelaska Vladice Dimitrova iz DS-a u SNS i raspuštanja Opštinskog odbora Demokratske stranke u Dimitrovgradu, za poverenika je imenovan Srđan Pavlović, predsednik Okružnog odbora DS-a i član Predsedništva stranke.

Pavlović je najavio reviziju članstva DS-a i početak priprema za održavanje izbora članova Opštinskog odbora i novog predsednika dimitrovgradskih demokrata.

- Zajedno sa Goranom Ćirićem održali smo i konsultativni sastanka sa odbornicima DS-a i svi su rekli da će ostati lojalni stranci - izjavio je Pavlović za Južne vesti.

Po nalogu predsednika DS-a Dragana Đilasa, sastanku je prisustvovao i potpredsednik stranke Goran Ćirić, kako kaže Pavlović.

- Razlog njegovog prisustva bilo je saznanje da se vrše ucene i da se preti našim odbornicima. Mi ćemo sve navode ispitati i preduzeti sve zakonske mere da to sprečimo - izjavio je odmah posle sastanka novi poverenik dimitrovgradskih demokrata.

Posle serije prelazaka, DS ima 5 od 29 odbornika u lokalnom parlamentu Dimitrovgrada i trenutno deluju kao opozicija.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • miroslav

    08:48 // 5. 6. 2013.

    On je napravio fabriku zahvaljujući DS-u. Tadić je dva puta bio kod njega. On je drug član visoke klase. Čovek radi za sebe.

  • Sicko po red !

    13:48 // 31. 5. 2013.

    Ce poveze kad dojde red na njego,a brzo ce,da se vide krediti koji nesu vrnuti,pa ovija nasti bivsi poslanik sto pobeze kod Sapcanina tog i ostavi sudijete i tuziociti na milost na ovija rezim.

  • Stole

    15:18 // 30. 5. 2013.

    To je izgleda vlasnik "Obuće Pavle". Gledao sam prilog o njegovoj fabrici na televiziji, čovek ne može smostalno da poveže dve proste rečenice. Nisam znao da je u DS-u, još predsednik Okružnog odbora!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: