Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:09, 8. 6. 2012.

Perišić: Nastavak razgovora u subotu

perisic dr Zoran Perišić

Predsednik niškog odbora SNS doktor Zoran Perišić rekao je Južnim vestima da će pregovori sa potencijalnim koalicionim partnerima najverovatnije biti nastavljeni u subotu.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Boban

    11:35 // 8. 6. 2012.

    Perišiću,ne ulazi u nikakav DIL sa Bananom i Milošem,ako misliš da uradiš nešto dobro za NIŠ i ne završiš,kao što će oni,daće Bog,u zatvoru.
    Imaš ldp,dss,sps....makar su manje krali od Miloša i Banane.

  • nislija-analiticar

    11:40 // 8. 6. 2012.

    Crni Perisicu sta ce ti URS i banana jesi li ti svestan da ce ako udju a skroz su nepotrebni u koaliciji SNS SPS i DSS ili LDP samo da napravite komunisticku partiju svi na vlasti svi smo isti! A pritom dajes mogucnost URS-u da vam srusi vlast kad god pozeli dogovori se sa SPS ili DSS i cao zdravo napusti skupstinsku vecinu kad im najvise odgovara da glume opoziciju! Ta splacina svi zajedno na vlasti je stetna samo po SNS mora da se izdvoji zito od kukolja inace narod ce kazniti sve vas a profitirace URS!

  • kiki

    11:43 // 8. 6. 2012.

    Nikako URS ako sa njima udjete pokazacete da ste isti kao banana i simonovic i opracete sve sto su ojadili Nis! Zato pamet u glavu i ako ima mogucnosti eliminisite sve one koji su unistili grad! U suprotnom ih stitite kao sto je DS stitio SPS pre 4 god.i sad je DS platio zbog toga ,razmislite kako ce proci SNS na sledecim izborima ako ih sad spasite....

  • uzasnut

    13:09 // 8. 6. 2012.

    SAMO SA URSOM NE, TO CE VAM BITI KRAJ

  • Boban

    13:20 // 8. 6. 2012.

    A ako das mesto gradonacelnika nekome iz SPS-a stvarno si nass obmanuo!

  • STRATEŠKI PRISTUP

    13:41 // 8. 6. 2012.

    SNS mora vrlo obazrivo da pristupi pregovorima, kako o gradskoj tako i o opštinskim vlastima. Nesme se izgubiti iz vida i GO Medijana, u kojoj je imperativ biti deo vlasti, a lako je izvodljivo.

  • sik

    13:52 // 8. 6. 2012.

    Pa stvarno nije lepo sto ste blokirali komentare! Sramota to se nisam nadao od Juznih koje su pored TV 5 jedini slobodni bar bili!

  • informacija

    16:39 // 9. 6. 2012.

    nema razloga za pregovorima, sinoć je dogovorena nova gradska vlas koju će da čine: SNS; URS i SPS, gde sve Ito je imala URS ostaje i dobijaju i gradkse finansije, SPS daje Mileta Ilića za Gradonačelnika a SNS predsednika Skupštine grada Niša i većinu javnih preduzeća.

  • Toxic

    19:17 // 10. 6. 2012.

    Gospodo koga vi to zavaravate kada se zna da vi bez Beograda ne mozete nista da se dogovorite.
    Sto znaci kako se Beograd dogovori vi cete to samo da aminujete,to se odnosi na kompletnu politicku scenu u Nisu.

  • Ser Ferguson

    02:01 // 11. 6. 2012.

    Ne znam zasto SNS prihvata ucene Mileta Ilica, ako SPS insistira na koaliciji sa URS, pustite ih neka probaju da naprave vecinu, da vidimo ko bi snjima usao u pricu. A ako nedaj boze se sklopi koalicija na republici SPS-DS, za dva meseca ce se prekonponovati i vlast u Nisu i SNS ispada iz igre. U svakom slucaju SNS ce biti na gubitku i to velikom....

  • jadni mi Nislije

    07:35 // 11. 6. 2012.

    Eee Perisicu nisi valjda podlego ucenama Mileta Ilica! Bogami strasno je ako si pustio bananu i URS da prezive,pa zar nevidis da ce buduca vlada da ih hapsi i Jorgovanka i Tadic se spremaju za to a ti u vlast sa URS! SRAMOTA!!!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: