Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:23, 6. 6. 2013.

| Politika

Perišić: Ne praštamo grube greške

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
perisic-maj-mesec-SNS.jpg
Zoran Perišić, foto: infobiro.tv

Svaka stavka u izveštaju direktora javnih preduzeća koji dolaze iz SNS-a moraće da bude objašnjena, najavio predsednik Gradskog odbora SNS Zoran Perišić.

Perišić je pojasnio da će direktori morati da objasne svaku nepravilnost ili sve “ono što može da izazove bilo čije podozrenje”.

- Svakom može da se u radu potkrade neka greška, ali sistemska greška, ozbiljna greška, grub previd, kršenje materijalnog poslovanja predstavljaju stvari preko kojih Srpska napredna stranka neće nikada preći - rekao je Perišić.

Prvi čovek niškog SNS-a kaže da njegova stranka mora da pokaže da je drugačija i da “s pravom uživa poverenje građana”.

- Kad god da se dese novi izbori ovo je realnost što će Srbija dobiti. Ovakav rezultat gde će SNS odneti najveći broj glasova, jer pokazala je za ovih godinu dana da rezultati koje smo ostvarili samo mogu biti bolji - rekao je Perišić.

Kao što su obećali Tomislav Nikolić i Aleksandar Vučić, objašnjava Perišić, “Srbija nikada neće biti ista”. To se, kako je rekao predsednik niškog SNS-a, pre svega ogleda u borbi protv kriminala i odnosa države prema ovom problemu. 

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • vaspitac

    00:47 // 20. 6. 2013.

    Sto Perisicu ne trazis da se ispita Pcelica gde deca gladuju zbog vracanja dugova za racune koje Jonic god.unazad nije placao.Kakav si gradonacelnik kad te deca ne interesuju?Jadno je u Pcelici.Prover

  • milper

    12:20 // 10. 6. 2013.

    Od tri komentara koliko ih ima ovde trenutno SVA TRI SU NEGATIVNA !!!!!!!! U cemu li se ogleda toliki uspeh,stamota, jos se dragi gradonacelnik dici.... I treba da propadne i grad i cela drzava

  • miki

    19:41 // 9. 6. 2013.

    Perišić radi tri posla i to vrlo odgovorna i normalno je da ne stiže radi posao gradonačelnika. Zašto je onda prihvatio ako ne može da se posveti ovom poslu.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: