Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:36, 25. 7. 2013.

| Politika

Perišić: Ne sme biti zaštićenih

Autor:B.G.Izvor:Južne vesti
490x370-zoran-perisic.jpg
Zoran Perišić, arhivska fotografija

Gradski odbor SNS saopštio je nakon hapšenja dvoje visokih funkcionera te stranke u Nišu, da pruža podršku policiji u borbi protiv korupcije i kriminala.

U saopštenju koje je potpisao predsednik niškog odbora i gradonačelnik Niša Zoran Perišić, naglašeno je da "svako ko se na bilo koji način ogreši o zakon mora da odgovara".

- Današnja akcija državnih organa u potpunosti potvrđuje činjenicu koju je predsednik Srpske napredne stranke, Aleksandar Vučić, ponavljao prethodnih meseci, a to je da je borba protiv kriminala i korupcije neselektivna i da u njoj neće biti zaštićenih - piše u saopštenju.

Perišić dodaje da daje podršku "svim državnim organima u obavljanju poslova iz njihove nadležnosti" i traži da "ne uzimaju u obzir da li je stranka kojoj pripada Milovančević na vlasti ili ne".

- Ukoliko se dokaže da je Miloš Milovančević kriv snosiće zakonske posledice, ali i konsekvence unutar stranke. Stav SNS je da svako ko je kriv, bez obzira na funkciju, mora da odgovara pred zakonom za svoje postupke - piše u saopštenju.

Vredi pomenuti da se u saopštenju ne pominje Lelica Kostić, odbornica Srpske napredne stranke i donedavna predsednica Opštine Crveni Krst.

Podsetimo, Miloš Milovančević, Lelica Kostić i još dve osobe uhapšeni su juče popodne zbog sumnje da su umešani u korupciju.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • sasa

    21:23 // 21. 8. 2013.

    sa zalizankom . ciji je EGO narcisoidan ne cemo dogursti dakreko. Drugi ZIVKOVIC CUBRA iz ZAPLANJE , Cagrovac

  • Инсајдер 2

    22:20 // 29. 7. 2013.

    Перишић је из интереса ушао у СНС. И још многи други. Они су као коров.

  • insajder

    13:23 // 26. 7. 2013.

    Nas "dragi" gradonacelnik twituje,pise po forumima u radno vreme i zeza se na FB a svojim zaposlenima je uveo zabranu za sve drustvene mreze na poslu.Zar ne treba i on da radi svoj posao u radno vreme

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: