Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:02, 14. 6. 2012.

Perišić: Osećaj gorčine u ustima

perisic21 dr Zoran Perišić

Predsednik Gradskog odbora SNS doktor Zoran Perišić posle odlaganja današnje konstitutivne sednice Skupštine ima “osećaj gorčine u ustima”.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Petar

    14:16 // 14. 6. 2012.

    Vidi ovog političkog "experta" Svaki dan nešto pregovara i svaki dan potpisuje sporazum.

    • Realni građanin

      14:48 // 14. 6. 2012.

      Ti tvoji politički eksperti za koje pišeš komentare nisu danas došli na konstituisanje sednice, što dokazuje koliko su im fotelje bitne i koliko poštuju građane Niša, a ja sam uvek za ovakve ljude koji su se dokazali u svom poslu, i koji će uspeti da pomognu našem gradu. Dosta su se dokazivali tvoji političari zadnjih godina, čak i previše.

    • Petar

      16:48 // 14. 6. 2012.

      Ja pišem za sebe a ne za političke experte koju su u vlasti ili u opoziciji. To što sednica skupštine grada nije imala kvorum je slažem se sramno za naš grad. Da je gospodin Perišić stručan u politici već bi sastavio većinu, tako da mu tu i nije mesto. Svaki dan daje izjave da će je formirati većinu ujutru, uveče, popodne...

  • hmhmhm84

    17:35 // 14. 6. 2012.

    Gosn hirurze ako Vam je gorko u ustima pa mislim uzmite koji orbit il ribarcetovog drugara...ima novi flejvor sa cimetom :P
    Negoo, shalu na stranu; sta ovaj covek, sigurno dobrostojeci, jer radi posteno i dobar je doca, tako pricaju,trazi u politici...jos novca, zeli da gradi politicku karijeru u 6 banki...mislim rodjaci...politika je fantastican biznis...

    • Jovana

      12:24 // 15. 6. 2012.

      Hoce da bude direktor Klinickog centra i oseca kako mu izmice direktorsko mesto pod prstima (kako se i sam elokventno izrazio)! Nisi valjda poverovao da njega nista ne zanima, da je siroma samo orjentisan na to da gradjani sto pre dobiju vlast, jer cemo jadni da crknemo bez nove garniture lopova i secikesa!

  • Branislav Petrovic

    14:20 // 14. 6. 2012.

    Gorcinu u ustima trebalo bi da imaju obicni gradjani koji su dali svoj glas nekoj politickoj opciji.
    Politicarima ta "gorcina"je nepoznata i po ovome se vidi da ste pravi politicki pripravnik.

  • aks

    09:25 // 15. 6. 2012.

    Gospodo draga to sto su ovi zaseli u fotelje i sto su bez trunke morala i principa mislim na URS i SPS to govori o njihovoj jedinoj zelji a to je vlast!!! Ne mesajmo babe i zabe ,sta je to lose kod Perisica ,to sto je neiskusan u politici i ne kombinuje nije utaljen to treba da bude PLUS ili smo mi postali izopaceni! To sto postuje dogovor to sto ta koalicija SNS i Nova Srbija iznosi istinu pred gradjane jer to mana ,jer to problem? Moze da bude jedino onima koji su u toj ekipi koja ima INTERES! Tekst o ulicama koje su vec uradjene a sad opet tender ,sta vam to govori dragi moji sugradjani,sta to pokazuje ,ukljucite mozak makar sami sa sobom kuci pa priznajte sebi i vi koji imate neki sitan interes po ti istim strankama! To je vas novac koji se besomucno trosi pa kad presusi necete imati ni platu u nekom preduzecu gde su vas usokali niti cete imati sportske dogadjaje u gradu ! Prica je slozenija i dublja ,zato ne gledajte povrsno ,zagrebit razmislite svi VI dragi sugradjani Nislije!!!

  • Elena lena

    14:27 // 20. 6. 2012.

    Sramota da se o doktoru koji je spasio mnoge zivote,pa i moj,govori sa nipodastavanjem,Ako zeli da bude direktor klinickog centra,sta je tu lose,i treba da bude.Ovaj grad moze biti ponosan sto ima takvog strucnjaka.Doktore,samo napred.

  • DUŠAN

    13:52 // 15. 6. 2012.

    SRAMOTA ZA NIŠ A ZA SRBIJE

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Ne znam da li je Perišić geometar, arhitekta ili lekar.

Marina Matejević čitalac

Tekst: Perišić: Nova zgrada Hitne pomoći biće kod "Stop šopa"

Pronađite nas na: