Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:54, 11. 6. 2012.

Perišić: Sporazum večeras ili sutra ujutru

dr  perisic mala dr Zoran Perišić

Kako je Južnim vestima potvrdio prvi čovek SNS u Nišu doktor Zoran Perišić ukoliko se dogovore sve strane večeras ili sutra prepodne postoji “realna mogućnost za potpisivanje koalicionog sporazuma”.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Boban

    13:09 // 11. 6. 2012.

    Perišiću,
    Dogovori se i sa CRNIM ĐAVOLOM,samo već jednom,OBRIŠI OVE LOPOVČINE iz gradske vlasti sa političke scene Niša(Miloša Simonovića,Baneta Bananu,Bobana Mihajlovića,Mimi Pešića,MG GRADNJU...)
    I da hoćeš,od njih ne možeš biti GORI,tj veći ŠTETOČINA po grad Niš

  • majmun uso u tenak bice ka.... !

    14:28 // 11. 6. 2012.

    Na sta li ce da lici ova vecina bas me zanima! Pa ovo mu dodje kao jednoumlje kao Komunisticka partija AMAN samo DS u opoziciji svi u vlast SVI STE ISTI! Nije vam dobar potez Perisicu ! Ajde LDP ok razumem i DSS ali cekajte bre zar niste kritikovali URS i DS svi zajedno i sta sad, sad kao mislite isto!? Dok je Mileta i banane u vlasti i dok imaju sansu da pokrivaju sve sto su radili sa Simonovicem ovom gradu nema napredka,ova smejurija jednoumlja trajace najvise godinu dana jer ce Tadic da je sabotira iz vlade i sa parama tako da ce da se pusi i SNS i SPS i URS i svi sa njima zajedno! Ovo je zaista smesno vrhunac gluposti i mislim da ste apsolutno obesmislili izbore i volju Nislija ! Zato neka vam je bog na pomoc svima koji budete ucestvovali u ovakvoj splacini od vlasti!

  • ELEMENTARNA LOGIKA

    16:13 // 11. 6. 2012.

    Na ovaj način će SNS omogućiti da URS preživi u Nišu. Potpuno nepotrebno, jer su svi odbornici pomenute stranke spremni za "prelet" i to uglavnom u SNS.

    • Dana

      18:16 // 11. 6. 2012.

      Jedino sto se zeli, u politici je, vecni zivot - do kraja zivota.
      Kako bi se plebsu zamazale oci i gladnim stomacima ponudio razgovor o politici umesto hleba, politicari glume neprijatelje jedni drugima. To funkcionise vise od 20 godina.
      A, tim koji pobedjuje ne treba menjati. Njega treba neutraslisati, ali srecom nacija opijena Noletom i pivom sa TV reklama, nece biti nikada svesna toga.
      Sta god glasnogovornici rekli, suprotno je od istine.
      Njima je lepo, a nama?

  • Milutin Mrkonjic

    18:34 // 11. 6. 2012.

    da li cemo da doživimo da Banana ode u zatvor!?
    Ja se ponadah da će to biti ove godine, kad ono.....
    ccccc

  • Časlav Nesrećković - Žuti

    18:36 // 11. 6. 2012.

    Kakvi komentari... Fenomenalno! :-))))
    "Jao... Gospodo SNS-ovci, poštena dečice još poštenijeg vojvode Tome Radikala, tar vi tako pošteni sa URS-om? Pa nećete valjda da kradete???"

    Šteta što gos´n Perišić ne učestvuje u ćaskanju na "Južnim Vestima", jer bi vam verovatno odgovorio: -Jok, ti ćeš! :-)))))

  • Milena Bogosavljevic

    19:03 // 11. 6. 2012.

    URS?!! Naprednjaci, kako vas bre nije sramota?! Pa onaj Banana se najvise kompromitovao od svih gradskih likova.... uzas, zao mi je sto sam glasala za vas

  • razočarani glasač

    19:54 // 11. 6. 2012.

    Bruka i sramota SNS-a. Nismo mi Perišiću glasali za Vas i kompaniju, več protiv Banane i Mileta. Sram Vas bilo doktore.

  • Maрko

    20:56 // 11. 6. 2012.

    Господине Перишићу зар је УРС у лику Бранислава Јовановића успео да и Вас превари и увуче вам се под кожу.Зашто Вам то треба? Банета интересује само Дирекција где ће поново бити директор и правити медијски ЦИРКУС и поново читава Србија има да нам се смеје! Зашто???

  • Teletabis

    21:50 // 11. 6. 2012.

    Niko izgleda nije svestan, da u politici ne moze da bude sve idealno i da postoje odredjena uslovljavanja, ali dobro je da se desila kakva - takva promena i da se vise nece dozvoliti da pojedinci iz doskorasnje vlasti i dalje rade kao sto su do sada.

  • Опет издаја...

    00:38 // 12. 6. 2012.

    Класичан случај изневеравања изборне воље гласача. Зар овима из СНС-а није јасно да су њима дали свој глас управо грађани који су против политике УРС-а, Банане и Милета који су упропастили град?! Поуздано знам да је и огромна већина чланова СНС-а ушла у ту странку да би склонила кадрове Г17 са власти у граду. Њима сада преостаје једино да пређу у ДС... Издаја или продаја...?!

  • perverzija

    08:45 // 12. 6. 2012.

    Eto vam ga vas SNS.Ne valjaju Vam demokrate, mislite da ce SNS da donese nesto bolje.E pa,videcemo gospodo.Posteni su mi oni mnogo,nece da pregovaraju sa URS-om,LDP-om.Promene.Promenice se DS,ali da znate, sa ovima ce biti samo gore jer ovi ljudi ne znaju sta rade i nemaju pojma sta treba da rade da ovom gradu bude bolje.

  • sveza - info

    09:52 // 12. 6. 2012.

    Ce potpises al preksutra ,ako ti je kad si verovao URS i banani! Sinoc je URS pretrcao na stranu DS i za to dobio ministra finansija u vladi a uslov je da u Nisu idu sa DS kako bi spasili raspadnuti DS Niski?! Prtisicu ko sa djavolom tikve sadi o glavu mu se obijaju! Lepo ste trebali da napravite SNS+SPS+DSS i cak LDP?! Eto ti sad miletova igranka ,lepo vas je navuko i ispali ste smesni !

  • Elena lena

    10:59 // 12. 6. 2012.

    Doktore Perisicu,zaime Boga,izadjite iz te price koja nije vasa, vratite se svojim pacijentima,koji vas obozavaju.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: