Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:32, 6. 3. 2016.

| Politika

Perišić predvodi listu SNS u Nišu

Autor:B. G.Izvor:Južne vesti
Zoran Perišić SNS Niš
Ponovo kandidat za gradonačelnika? Zoran Perišić, foto: JV arhiva

Aktuelni gradonačelnik Niša Zoran Perišić biće prvi na gradskoj izbornoj listi koalicije okupljene oko Srpske napredne stranke, prenose mediji bliski toj partiji.

Kako je objavio radio "Bum 018", čiji je glavni urednik jedan od funkcionera SNS u Nišu Nikola Panić, odluka o nosiocu liste je doneta juče.

Jedan od ključnih razloga je i nedavno sprovedeno istraživanje javnog mnenja po kome je upravo on, bez obzira na negativnu kampanju koja se protiv njega vodi, i dalje najpopularniji Naprednjak u Nišu - objavio je ovaj radio.

Ipak, potvrdu ove informacije novinari "Južnih vesti" nisu uspeli da dobiju.

Ni Zoran Perišić, ni aktuelni poverenik Gradskog odbora SNS u Nišu Milan Stanojković nisu odgovarali na telefonske pozive.

Inače, zasada nije poznato kada će tačno biti održani lokalni izbori.

Nakon što je premijer Aleksandar Vučić podneo ostavku, predsednik Srbije Tomislav Nikolić je rapisao vanredne parlamentarne izbore za 24. april. Ipak, i dalje je neizvesno da li će istog dana biti održani i lokalni izbori.

Da bi bili održani istog dana, neophodno je da budu raspisani najkasnije do 10. marta.


Ko su mogući kandidati SNS za gradonačelnika Niša?

Uz imena aktuelnog gradonačelnika Zorana Perišića i poverenika Gradskog odbora SNS u Nišu Milana Stanojkovića, poslednjih meseci se veoma često kao mogući kandidati za prvog čoveka Niša u ime SNS pominju i penzionisani general Momir Stojanović, predsednik Opštine Palilula Boban Džunić, direktor EPS snabdevanja u Nišu Darko Bulatović, gradski većnik Srđan Aleksić.

Rade Rajković Iznenađenje pred izbore? Rade Rajković, arhiva JVIpak, sagovornici "Južnih vesti" iz vrha Srpske napredne stranke kažu da bi ogroman sukob nekoliko struja unutar SNS, zbog čega je ovaj odbor i raspušten prošle godine, mogao da dovede do toga da kandidat uopšte ne bude iz te stranke, već iz glavnog koalicionog partnera, Pokreta Socijalista Aleksandra Vulina.

Kao jedan od favorita se pominje Rade Raka Rajković, dugogodišnji direktor Studentskog centra u Nišu.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Bojan K

    21:19 // 7. 3. 2016.

    Cova je presmesan.Ovo je dokaz da vlast ne namerava nista ozbiljno sa Nisom

  • Stefan

    11:55 // 7. 3. 2016.

    Ovo je smesno clan sam SNSa i nemam nameru da glasam za ovu listu kao ni pola clanova verujem...ocigledno ljudi oce da izgube nis pa ajde da im ucinimo...

  • Steni

    11:09 // 7. 3. 2016.

    čak je i vučko digo ruke od ovih, neće ni da se prošeta do niša, ni pola članova stranke neće za njih da glasa, a kamo li ostali

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: