Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:11, 12. 6. 2012.

| Politika

Pešić: Politički grupni seks

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
srdjan pesic
Srđan Pešić

Gostujući u emisiji “15 minuta” predsednik odbora za decentralizaciju i lokalnu samoupravu LDP Srđan Pešić ocenio je trenutnu političku situaciju u Nišu kao “neku vrstu grupnog seksa”.

LDP je o formiranju gradske vlasti prvo razgovarao sa Demokratskom strankom, a zatim sa Srpskom naprednom strankom. Tu sudbinu dele i ostale partije koje su u gradu dobile manji broj odbornika. Iako je od izbora prošlo više od mesec dana sastav nove gradske vlade nije još uvek poznat.

- Nikada veći haos nije bio na političkom nebu Niša. Rekao bih da je ono što se dešava na političkoj sceni grada neka vrsta grupnog seksa. Mi smo od svih zatevali da se napravi red i da se pregovori brzo okončaju – naglasio je Pešić.

U pregovorima i sa naprednjacima i sa demokratama, prema rečima Pešića, ciljevi i zahtevi LDP-a su bili isti.

- Mi se trudimo da budućoj koaliciji nametnemo transparentnost u radu. Hoćemo da kontrolišemo javne nabavke i potpuna kontrola daljih privatizacija javnih funkcija – ističe Pešić.

Srđan Pešić je apostrofirao Branislava Jovanovića kao funkcionera koji je privatizovao javnu funkciju.

- Branislav Jovanović je u predizbornoj kampanji ono što je rađeno od gradskih para predstavio kao svoje uspehe. Neophodna je veća civilna kontrola i građanstva i nevaldinih organizacija. Mi želimo da promenimo i metod i način rada javnih funkcionera – zaključio je Pešić.

Gostovanje Srđana Pešića u emisiji “15 minuta” pogledajte ovde.

"15 minuta" Srđan Pešić

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • JelenaK

    23:56 // 14. 6. 2012.

    Bilo šta loše o prof. dr Srđanu Pešiću može da kaže samo zlonameran čovek!

  • Sai Baba

    13:51 // 13. 6. 2012.

    Dr.Pešić,doktor farmakologije(BEOGRADSKI),predsednik odbora za lokalnu samoupravu i decentralizaciju(NIŠKI),simpatizer OTPORA(KAO VANREDNI PROFESOR,BRAVO),a da,student niškog medicinskog,i od skora,redovni profesor malo pre pomenutog,medicinskog,a niškog.Višnjićevog.U 5 (PET) mandata.Šta još dodati,a ne pogrešiti.VULGARNOST.Ta,mangupska,medicinarska,doktorska (je) privilegija privilegovanih,sistema koji je NAJGORI U EVROPI(DOKAZANO),dozvoljava se samo u ovom,našem društvu,da cinizam privilegovanih(POLITIČARA I "DOKTORA"),koji jašu na grbači nasamarenog naroda,sa enormnin primanjima,a pritom i u poslu,a i u politici ZADNJI.U Evropi.A mi,"nebeski",čašćeni prostačkim vokabularom,"čekamo" da zadnji u svemu,u Evropi,rade u našu korist.Ako,tako nam i treba,da se onaniše i ejakulira nad nama,a uz to,debelo naplaćeno iz našeg dzepa.

    • Srdjan Pesic

      18:38 // 13. 6. 2012.

      Postujem sve sto si rekao, osim onog vezano za primanja i struku. Posteno zaradjujem svoju platu koja ni blizu nije enormnoj. Kad dokazes da sam jedan dinar neposteno zaradio javi se gde treba. Sto se struke tice, znam da nisam prvi u Evropi, ali nisam ni zadnji, pa i to mozes proveriti i pokusati da dokazes. A da jasem na grbaci jadnog nebeskog naroda e malo morgen. Narocito ne na tvojoj grbaci, jer ja i ne razgovaram sa onima koji ne smeju da se potpisu i narocito ne sa onima koji izmisljaju. Uzivaj u svojim lazima, a da bi ti uopste dosao u situaciju da nesto nekome i u ime nekoga kazes, ohrabri se i prestani da se krijes po komentarima iza izmisljenih pseudonima. Inace ne smatram da je vokabular prostacki, u odnosu na politicku scenu u nasem gradu on je kao sa engleskog dvora. Posto iz tvog komentara bljuje mrznja a ne istina, u tvoje ime i u ime tebi slicnima i ne zelim nista da radim, a i bio bih razocaran da neko poput tebe glasa za mene i meni slicnima. Sai Baba...baba...

    • Sai Baba

      12:46 // 14. 6. 2012.

      Profesore Pešiću,dr.Srđane,ne poštujete ništa od onoga šta sam naveo u mom komentaru,cinizam i bezobrazluk u koktelu sa osionošću,je napitak koji hrani Vašu sujetu,od skora redovni profesore Pešiću,dr.Srđane.Međutim,vidim da nisam mnogo pogrešio u svom komentaru.Šta Vas,zapravo,najviše boli,od skora redovni profesore Pešiću,dr.Srđane?Privilegije,od skora redovni profesore medicinskog fakulteta u Nišu,koji je 5 (PET) puta za redom imao istog dekana,Višnjića,istih titula kao i Vi,Pešiću,dr.Srđane.A privilegije automatski podrazumevaju i "fucking" dinare.Koje Vi,hteli to da priznate ili ne,ipak primate u "enormnim" količinama ako se uzme u obzir da poslovima kojim se bavite,zdravstvo,visoko školstvo i politika.Sve moj do mojega.Sve je poslednje i na najnižim granama u geografskoj Evropi.O političkoj ću kasnije,dragi moj odskorašnji redovni profesore Pešiću,dr.Srđane.Da se vratimo "nastavo-naučnoj bazi" Kliničkog centra Niš.Nastavak sledi zbog manjka karaktera za komentar.

    • Sai Baba

      12:47 // 14. 6. 2012.

      Ne znam,ispravite me ako grešim,da li ste ikada,i kao političar,a i kao vanredni,redovni profesor na medicinskom fakultetu u Nišu,primetili da Vaš dekan 5 (PET) puta za redom je na istoj funkciji,što međutim,nije u skladu sa zakonom.Ja,Vas,tim povodom nikada nisam čuo da ste se oglasili.A puna su Vam usta poštenja,pravde...Vi,kao niko drugi u gradu,ima dovoljno razloga da se oglasi tim povodom,ali,ništa.Da li i tu ima "grupnog" i dodao bih,KRUPNOG,sexa,profesore Pešiću,dr.Srđane?Veliki je ulog,pa samim tim su na stolu ogromne "dzamutke" koje se mere,dr.Srđane,odskorašnji redovni prefesore,a?Ali nema veze,Vi će te,uvek,sami sebi da date pravo da budete pošteni,da ukazujete na probleme,da na sebi svojstven način komentarišete,sve,samo da nije u uzročno-posledičnoj vezi sa Vama.Zaista divna jedna karakterna osobina.Blago Vama.Kada smo kod karakternih osobina i Vas,kao personifikaciju doslednosti,iskrenosti i svega što karateriše ljude najvećeg kalibra,nastavak sledi

    • Sai Baba

      12:48 // 14. 6. 2012.

      Da li Vi,redovni profesore Pešiću,dr.Srđane,kao član stranke koja je sebe proglasila i ovlastila da je jedina naslednica politike pok.premijera Zorana Đinđića,imate bar malo gorak ukus u ustima kada članovi Vaše partije idu na pregovore u stranku,u kojoj je do skora bio predsednik,čovek,koji je mesec dana pred atentat Zorana Đinđića poručio samom Đinđiću da je i Tito mesec dana pred smrt imao problem sa nogom?Sumnjam,jer u Vašoj partiji se na nekakvim skupovima,a i po medijima,bivši Titov general,idejni tvorac Golog otoka,Jovo Kapičić,pominje kao neka vrsta gurua.Kažete,dr.Srđane,da iz mog komentara "bljuje mržnja".Meni,redovni profesore Pešiću,dr.Srđane,Slobodan Milošević nikada nije bio ni stvarni,a ni prikriveni idol,da bih se koristio njegovim stilom za negiranje tipa "malo morgen",nego ću iskoristiti nišku varijantu za negaciju,"jes boli ga..".Vadiš se samo,redovni profesore,doktore,redovni profesore,doktore...A da,nastavak

    • Sai Baba

      12:48 // 14. 6. 2012.

      Samo za kraj,redovni profesore Pešiću,dr.Srđane,jbt.,oduzeli ste mi čuku vremena,sto se tiče mog pseudonima,ako Vam smeta,čitajte ga,recimo,Braća Tasković,Drinka Pavlović,Čegevara,Majka Tereza,Krcun,kako god samo me poštedite tih seljačkih fora,tipa,ja sam taj i taj a ko si ti.Ovo je inernet,medij,koji je i zamišljen,da,ako ne želim da otkrijem svoj indentitet u komentaru na bilo kom sajtu gde postoji mogućnost za to,i ne moram.I za kraj,ne zavaravaj te Sebe,Pešiću dr.Srđane,u ovom gradu sem Vaše najuže familije,na izborima nikada niko za listu na kojoj ste Vi,ne glasa zbog Vas...profesore,doktore,doktore,profesore....

    • petrovic

      14:40 // 14. 6. 2012.

      da li si ti sai babo ljubomoran sto dr pesic sme da izvadi "dzamutku" kako si napisao malopre?

    • liberal

      15:41 // 14. 6. 2012.

      Baba,
      Malo si napaljen baba...trebalo bi da odeš u penziju...
      Mislim da to što je Srđan Pešić redovni profesor na fakultetu mogu da komentarišu samo njegovi studenti ukoliku imaju zamerke na njegov rad,koliko znam to nije slučaj.
      Bravo za Pešića,ISTINA!!!

    • Sai Baba

      15:42 // 14. 6. 2012.

      Sedi 1 Petrovicu,nista ne znas,dzamutke vade oni koji ih imaju,a doticni je sigurno nema

    • Srdjan Pesic

      18:52 // 14. 6. 2012.

      ..Jel ti sad lakse?.....Meni je i posao da ljudima olaksam tegobe...samo da je tebi dobro..

  • Gagi

    11:27 // 13. 6. 2012.

    Nije ovde rec o seksu Pesicu, ovo je klasicno prostituisanje ili ti narodski KURVANJE.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: